Folkets hus masskatalog webbSläktforskardagarna hålls i Folkets hus i Östersund. Foto: Destination Östersund.
Om ett par dagar slår Släktforskardagarna i Östersund upp sina portar. Ta en titt i årets mässkatalog, i den hittar du det mesta du behöver veta om utställarna, marknaden och föreläsningarna.

Förhandsbokningen av inträdesbiljetten och föredragen är nu stängd och inträdesbiljetter kan i stället köpas i entrén på Folkets hus i Östersund, där den stora släktforskarmässan kommer att hålla till.

Mässan öppnar på lördag kl 8:30 och stänger kl 17:00. På söndag är öppettiderna 8:30 till 16.00. Du som har förbokat biljett till en föreläsning bör tänka på att vara i god tid till insläppet, senast 10 minuter före utsatt tid.

All praktisk information inför mässbeöket hittar du i mässkatalogen, som precis har publicerats på arrangemangets hemsida. Du hittar den även här:

Bläddra i mässkataogen

Fredagsaktiviteter

Redan under fredagen erbjuds en rad aktiviteter för dig som redan är på plats. Bland annat kan du:

Delta i en historisk stadsvandring https://sfd2023.se/historisk-stadsvandring-i-ostersunds-centrum/

Göra en pilgrimsvandring på Frösön https://sfd2023.se/pilgrimsvandring-pa-froson/

Hinna med ett besök på Peterson-Bergers Sommarhagen https://sfd2023.se/guidad-visning-av-sommarhagen/

Eller vara med på en en spännande boklansering på Arkivet, som dessutom har extra öppet för mässbesökarna https://sfd2023.se/besok-arkivet-i-ostersund/

Läs mer på sfd2023.se


Släktforskardagarna 2023

I år hålls Släktforskardagarna i Östersund den 26-27 augusti. Arrangörer är Jämtlands Lokalhistoriker & Släktforskare med stöd av Sveriges Släktforskarförbund. Huvudsponsor är Arkiv Digital.

Aktuell information finns att hitta på Släktforskardagarnas hemsida sfd2023.se.

 

Annonser