Som medlem i en släktforskarförening ansluten till Sveriges Släktforskarförbund får du förutom rabatt i Rötterbokhandeln även ta del av specialerbjudanden från några av de större släktforskarföretagen. Nedan listas bland annat rabatterade abonnemang och kurserbjudanden.

Rötterbokhandeln

RötterbokhandelnSom medlem i en släktforskarförening ansluten till Sveriges Släktforskarförbund får du rabatt på de flesta produkter vi säljer i Rötterbokhandeln.
Besök Rötterbokhandeln på www.rotterbokhandeln.se

Ancestry

AncestryMedlemmar i föreningar anslutna till Sveriges Släktforskarförbund får 25 % rabatt på ett World Deluxe årsabonnemang och betalar endast 1496,25 kr inkl moms (ord pris 1 995 kr). Med ett World Deluxe-abonnemang får man tillgång till samtliga databaser hos Ancestry.

Beställning kan bara göras på https://www.ancestry.se/cs/se/sveriges

AncestryDNA 2017Medlemmar i föreningar anslutna till Sveriges Släktforskarförbund får 15 % rabatt på AncestryDNA och betalar endast 84 Euro per DNA-kit (ord pris 99 Euro). Frakt tillkommer med 15 Euro.

Beställningen görs på: https://www.ancestry.se/s80983/t37586/rd.ashx

ArkivDigital

ArkivDigitalFörbundet har tecknat avtal med Arkiv Digital (AD) om rabatt på abonnemang på AD:s tjänster för medlemsföreningar som har lokaler med flera datorer för sina medlemmars släktforskning. Föreningens pris blir 2000 kr för upp till fem datorer och ytterligare 2000 kr för varje tillkommande grupp om upp till fem datorer.

Vill ni ta del av förmånen, kontakta Arkiv Digital:  och ange föreningens e-post- och IP-adress.

Följande förmån erbjuder AD föreningar som har kursverksamhet/utbildningar i egen regi:

 • Kursledare i släktforskningskurser erhåller gratis kursledarabonnemang från ArkivDigital.
 • Alla kursledarabonnemang är personliga med individuella användarnamn och lösenord.
 • All anmälan om kursledare och kursledarabonnemang görs av föreningen.
 • Kursdeltagare i SSfs medlemsföreningars kurser får köpa speciella kursdeltagarabonnemang.
 • Kursdeltagarabonnemanget är personligt för varje kursdeltagare med individuellt användarnamn och lösenord
 • Kursdeltagarabonnemanget får användas både i eventuell kurssal och i hemmet under tio (10) veckor.
 • Priset för kursdeltagareabonnemanget är 150 kronor (inklusive moms) per kursdeltagare och kurs om tio veckor.
 • Kursdeltagareabonnemanget beställs och faktureras SSfs medlemsförening som arrangerar kursen.
 • Vid beställningen behöver ArkivDigital få reda på antalet kursdeltagare, datum då abonnemangen ska starta, faktureringsadress, samt namn, adress och e-postadress till kursledaren. När abonnemangen är upplagda skickas ett e-postmeddelande med koder och instruktioner ut till kursledaren. För att kunna garantera att abonnemangen läggs upp i tid, behöver beställningen vara ArkivDigital tillhanda minst 2 arbetsdagar innan kursen startar.
 • Kursdeltagarabonnemangen kan bara beställas en gång per individ och kurstyp.
 • Det är alltså möjligt att beställa kursdeltagareabonnemang först för grundkursen och därefter vid varje påbyggnadsutbildning.
 • Erbjudande om Basabonnemanget finns tillgängligt i listan av abonnemang då eleven loggar in på vår hemsida. Priset för årsabonnemanget Bas är 1195 kr. Om eleven kontaktar vår kundtjänst kan denne även köpa årsabonnemanget Allt-i-ett till reducerat pris. Eleven betalar då 1560 kr för detta.
 • Om möjligt informerar kursledaren kursdeltagarna om denna möjlighet vid något av de sista kurstillfällena, men det är kursdeltagaren som själv får beställa abonnemanget.

www.arkivdigital.se
E-post
Telefon 010 - 10 11 333

Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button