centralen carlsgatan webbNågra av årets föredragshållare: Dick Harrisson, Christopher O´Regan, Maria Press och Fredrik Mejster. Bakgrundsbild: Apelöga/Malmö stad.
Är du nyfiken på vilka som kommer hålla föredrag på årets släktforskardagar i Malmö? En hel del av dem hittar du faktiskt redan nu på arrangemangets webbplats.

Den 1 maj är det tänkt att biljettförsäljningen till mässan, banketten samt förhandsbokningen av föreläsningar ska vara på plats på hemsidan. Då ska även föredragsprogrammet vara spikat. Men redan nu är en hel del föreläsare inbokade. Du hittar till dem på www.sfd2024.se.

Tätbefolkad region

Arrangör för Släktforskardagarna 2024 är Malmö Släktforskarförening. Med temat, ”Det är vägen som är resans mål”, vill arrangören framhålla sökandet och nyfikenheten som det meningsskapande i släktforskningen. 

Malmö är navet i en tätbefolkad region, med flertalet drivna och engagerade släktforskarföreningar i närområdet. Det är lätt att ta sig dit och det finns gott om hotell att bo på för långväga besökare. 

Baltiska hallen Malmo webbBaltiska hallen är en sport- och evenemangshall i Malmö som öppnades 1964 i samband med 50-årsjubileet av Baltiska utställningen. Den är belägen strax söder om Pildammsparken i centrala Malmö. Foto: jorchr/Wikimedia Commons. CC BY-SA 3.0. Bilden är beskuren.

Praktisk information på hemsidan

Redan nu finns mycket praktisk information att ta del av på arrangemangets webbplats, till exempel information om var mässan äger rum, var man kan bo, hur man tar sig fram i stan och var man kan parkera nära mässan.

Efter hand kommer mer information om program, utställare och biljetter.

Läs mer på www.sfd2024.se   

Senaste nytt

Annonser