GSMArkiv 150078 704 webbKö utanför vallokal vid Drottningtorget i Göteborg 1914. Foto: Okänd/Göteborgs stadsmuseum.
Redan nu kan du som planerar att besöka Släktforskardagarna i Malmö förköpa inträde och förhandsboka dina favoritföreläsare. Här hittar du information om hur du bokar dina biljetter. 

cropped Logotyp headerDen 24-25 augusti står Malmö Släktforskarförening värd för årets stora sammankomst för släktforskare. 

Det blir två dagar med mängder av utställare, spännande föredrag och inte minst erfarenhets- och kunskapsutbyte mellan släktforskare från när och fjärran.

Nu har både entrébiljetter och förtursbiljetter till föredragen släppts – så det är bara att boka. Nedan hittar du en kortfattad instruktion till biljettbokningssystemet.

Inträde, föredrag
och bankett

Inträdesbiljetten kostar 200 kronor per dag. Du kan också köpa biljett till båda dagarna för 300 kr. Att förboka föredrag kostar 25 kronor/föredrag. 

  • Genom den här länken kommer du direkt till biljettförsäljningen i Billetto. Det är obligatoriskt att välja en inträdesbiljett för att fortsätta.

  • I nästa steg kan du förboka föredrag med mera. Bokningsbara föredrag visas för den dag du valt (25 kr per biljett). Tänk på att fyra olika föredrag hålls samtidigt i fyra olika salar, så att du inte råkar dubbelboka dig. Du kan också boka lördagens bankett, som bjuder på god mat och underhållning (kostnad 590 kr). Här hittar du menyn till banketten (länk). Annars finns också möjligheten att lägga till biljetter till både föredrag och bankett i efterhand. Se mer information om det nedan.

  • När du har gjort dina val kommer du i nästa steg bli ombedd att fylla i en del uppgifter. En del av dem är obligatioriska och andra valfria. Slutligen är det dags att betala. Betalningsalternativen är kort eller Swish, fakturaalternativ finns inte.

  • När din betalning har godkänts skickas biljetter och kvitto till din e-postadress. Spara biljetten i din telefon. I kvittot finns en länk som du kan använda för att återvända till systemet och köpa biljetter föredrag eller bankett om så önskas. Då behöver du välja en gratis ”biljett” för att komma till föredragsbiljetterna, se bild nedan.
    Biljettbokn i efterhandNär du vill lägga till biljetter till din bokning i efterhand behöver du välja en gratis ”biljett” för att komma till föredragsbiljetterna.

Gå till biljettbokningen


Mer om Släktforskardagarna i Malmö

cropped Logotyp headerI år hålls Släktforskardagarna i Malmö den 24-25 augusti. Malmö släktforskarförening är årets arrangerande förening.

Aktuell information finns att hitta på Släktforskardagarnas hemsida sfd2024.se.

Följ arrangemanget på Facebook: Släktforskardagarna i Malmö
och Instagram: Släktforskardagarna (@slaktforskardagarna)

 

Senaste nytt

Annonser