Är du nyfiken på vad Släktforskarnas årsbok 2021 kommer att bjuda på? På Sveriges Släktforskarförbunds YouTube-kanal berättar redaktören Ted Rosvall mer om innehållet, som i år bland annat bjuder på DNA-berättelser, släktforskargåtor och dramatik.

Artiklarna i årets upplaga av Släktforskarnas årsbok rör sig till stor del över södra Sverige, Småland och Skåne, men också över Gotland och Bornholm. Bland andra möter du verklighetens Lassefar i Nexös berömda och filmatiserade roman, "Pelle Erövraren".

Nytt för i år är ett avsnitt med rubriken DNA-berättelser. Här samsas en handfull korta artiklar om hur man med hjälp av DNA-tester och traditionell släktforskning äntligen hittar fram till den där okände fadern eller reder ut hur släktskapen mellan två DNA-testade personer till sist kan knytas ihop.

undertexter youtubeI den röda ringen ser du symbolen för undertexter. Klicka på den för att starta textningen.Klicka på videon ovan för att höra Ted Rosvall berätta mer om innehållet.

 

Hör du inte?

Ljudet kan vara en aning lågt för vissa av oss, därför har vi skapat undertexter.

Bilden till höger visar symbolen som du måste trycka på för att visa undertexterna. 

Förbeställ eller uppgradera din prenumeration

Förbeställ årsboken eller uppgradera till Premium Guld för ett helt år av kunskap och inspiration till din släktforskning.

Läs mer om de olika köp/prenumerationsalternativen här

eller

Gå direkt till förbeställningsformuläret

dna 2 arsboken

 

Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button

Annonser