Säkra ditt exemplar av Släktforskarnas årsbok med Premium Guld, och få samtidigt tillgång till ännu mer läsning och extramaterial. Säkra ditt exemplar av Släktforskarnas årsbok med Premium Guld, och få samtidigt tillgång till ännu mer läsning och extramaterial.

I år bjuder Släktforskarnas årsbok på allt ifrån landskapshandlingar på 1500-talet till betydligt nyare DNA-teknik, som praktiska tips på hur man i kombination med vanlig släktforskning kan använda den senare för att identifiera okända fäder och avlägsna släktingar. Här får du veta mer om innehållet och om hur du får årsboken till bästa pris.

Artiklarna i årets upplaga av Släktforskarnas årsbok kommer till stor del att handla om södra Sverige, Småland och Skåne, men även om Gotland och Bornholm. Den senare artikeln ger oss verklighetens Lassefar i Nexös berömda och filmatiserade roman; "Pelle Erövraren". 

Nytt för i år är en avdelning med kompletteringar och rättelser till artiklar som varit införda i tidigare årgångar av Släktforskarnas årsbok.

Här kan du läsa mer om innehållet

Alla prenumeranter får inom ett par dagar ett erbjudande om förköp eller uppgradering. Men du kan redan nu logga in på Rötter beställa eller uppgradera, ända fram tills förköpsperioden löper ut (den 30 april). Läs mer om hur du beställer eller uppgraderar via din Rötter-inloggning nedan. 

Så här ser det ut när du som prenumererar på Premium Silver loggar in för att uppgradera till Premium Guld. Så här ser det ut när du som prenumererar på Premium Silver loggar in för att uppgradera till Premium Guld. Förköp med rabatt... 

Vill du bara ha årsboken kan du förköpa den för endast 295 kronor (inklusive frakt) fram till den 30 april. (Ordinarie pris: 350 kronor + frakt 75 kr). Då får du den i brevlådan före midsommar.

Du förköper den enkelt via Rötters prenumerationssida, där du väljer om du nöjer dig med endast årsboken, eller om du vill slå till på det förmånliga paketet Premium Guld.

...eller uppgradera till Premium Guld

Bästa möjliga pris på årsboken får du genom prenumerationspaketet Premium Guld. 

Ordinarie pris på Premium Guld är 499 kr. Du som är intresserad av både Släktforskarnas årsbok och magasinet Släkthistoriskt Forum sparar hela 270 kronor på paketet och får då dessutom tillgång till digitalt extramaterial på köpet.

Logga in på www.rotter.se och gå till sidan Prenumerationer för att beställa.

Nedan kan du läsa mer om vilka prenumerationer du kan uppgradera till Premium Guld ifrån och hur mycket det kostar.

Prisvärt att uppgradera

Du som redan har en prenumeration på Släkthistoriskt Forum eller något av Rötters Premium-paket kan enkelt uppgradera den till paketet Premium Guld, där årsboken ingår. Du behöver bara lägga till mellanskillnaden. På så vis får du årets årsbok till bästa möjliga pris. 

Gör så här: Logga in på www.rotter.se och gå till sidan Prenumerationer. Klicka på knappen ”Uppgradera” under Premium Guld och följ instruktionerna. 

Uppgradera från Premium Bas
Logga in på Rötter och gå till sidan Prenumerationer. Under Premium Guld framgår ditt pris för att uppgradera.

Uppgradera från Premium Brons
Du kan tyvärr inte uppgradera till Premium Guld, men du är välkommen att beställa årsboken separat till förköpspriset 295 kr. 

Uppgradera från Premium Silver
Uppgradera till Premium Guld för 200 kr.

Uppgradera från prenumeration på Släkthistoriskt Forum
Uppgradera till Premium Guld för 224 kr.

Logga in på www.rotter.se och gå till sidan Prenumerationer för att uppgradera och beställa.

Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button

Senaste nytt

I dag firar många smålänningar "fössta tossdan i mass" med prinsesstårta, eller "massipantårta" som ...

Släktforskningsföretaget MyHeritage har lanserat en ny tjänst som animerar dina släktfotografier. ...

Första gången alla svenskar skulle vaccineras mot ett dödligt virus var 1810 då smittkopporna härjad...

I dag går startskottet för en hel vecka om DNA-släktforskning i tv-programmet "Malou efter tio". Bla...

Nu har redaktionen för Svenskt biografiskt lexikon (SBL) hunnit fram till bokstaven S och i det nysl...

Fler artiklar

Annonser