premium guldny2 webb2
Nyligen lanserades flera 
förmånliga prenumerationspaket för dig som läser Släkthistoriskt Forum och Släktforskarnas årsbok. Nu är problemet med uppgraderingar löst och du som vill kan logga in och uppgradera till Premium Silver eller Premium Guld.

Många av Släkthistoriskt Forums prenumeranter blev intresserade av att hoppa på något av de förmånliga prenumerationspaket som lanserades i slutet av januari. Men på grund av ett tekniskt problem har befintliga prenumeranter som vill uppgradera hittills fått vänta.

Nu är problemet löst och du som vill uppgradera kan göra det genom att logga in på ditt Rötter-konto där du kan läsa mer om paketen och göra din beställning eller uppgradering.

Kostnaden för de olika uppgraderingsalternativen hittar du under rubriken Prenumerationer efter att du loggat in. Du som vill veta hur kostnaden för uppgraderingen beräknas kan läsa mer om det här.

Klicka här för att läsa mer om hur du loggar in för att beställa eller uppgradera prenumeration

Mer om paketen:

premium guld iconPremium Guld – allt i ett paket

Premium Guld är prenumerationspaketet med extra allt: För endast 499 kr/år får du Släkthistoriskt Forum både i digital- och pappersform, Släktforskarnas årsbok och alla de digitala premiumresurserna på Rötter – allt till ett kraftigt rabatterat pris.

Pris: 499 kr/år

premium silver iconPremium Silver – det kompletta tidningspaketet

Premium Silver är paketet för dig som prenumererar på Släkthistoriskt Forum och som vill ha tidningen i både pappers- och digital form.

Som bonus får du även tillgång till allt det digitala extramaterialet som finns i Premium Bas.

Pris: 299 kr/år

premium brons iconPremium Brons – tidningen digitalt

Vill du endast prenumerera på Släkthistoriskt Forum digitalt kan du göra det genom paketet Premium Brons.

Genom din inloggning på Rötter får du då tillgång till en digital version av tidningen utöver de övriga resurserna i Premium Bas, som du får på köpet.

Pris: 199 kr/år

premium bas iconPremium Bas – extraresurser på Rötter

Genom din inloggning på Rötter får du tillgång till digitalt extramaterial i form av mindre databaser, ett arkiv med de äldre numren av Släkthistoriskt Forum och ett digitalt bibliotek med inskannade böcker av intresse för släktforskare.

Pris: 99 kr/år

shf 5nr plus arsb


Två kvalitetsprodukter för dig som släktforskar

Släkthistoriskt Forum är tidningen för alla släktforskare. Det ges ut av Sveriges Släktforskarförbund och varvar historiska tillbakablickar med konkreta tips på hur du löser släktforskningens små och stora mysterier.

Sveriges Släktforskarförbunds årsbok – från och med 1995 med titeln Släktforskarnas årsbok – har getts ut sedan 1988. Den är forumet för längre artiklar om släktforskning och angränsade ämnen i en trevlig mix. Välskrivna och initierade artiklar ger dig nya perspektiv på såväl forskningen som metod som förfädernas liv och miljö.

Går även att beställa ”som vanligt”

Det går självklart också bra att förnya sin prenumeration och förbeställa årsboken som vanligt, via prenumerations- och förbeställningserbjudandet som skickats hem till dig per post.

Du kan också göra detta genom att logga in på ditt Rötter-konto. En prenumeration på Släkthistoriskt forum i enbart pappersform kostar 275 kr/år. Möjligheten att förbeställa Släktforskarnas årsbok separat finns också kvar. Förbeställer du den i april kostar den 295 kronor. Båda produkerna hittar du under "Prenumerationer" i huvudmenyn.

Läs mer om våra produkter och välj det prenumerationspaket som passar just dig


Logga in eller skapa konto för att uppgradera och beställa


Du som redan är kund:

laptop computer keyboard smal


Alla våra kunder
har (den 28 januari) fått ett mejl med inloggningsuppgifter till sitt befintliga Rötter-konto, eller till ett konto som har skapats av oss för att du som är kund ska kunna hantera den pågående prenumerationen.

När du loggat in kan du läsa mer om paketen och göra din beställning eller uppgradering under rubriken Prenumerationer på Rötter.

Du kan se vad de olika uppgraderingsalternativen skulle kosta dig när du är inloggad.

Har du inte fått inloggningsuppgifter?


Har du inte fått
något mejl kan det bero på att vi inte har din aktuella mejladress. Du är då välkommen att kontakta oss, så att vi kan hjälpa dig. Kontrollera gärna din skräppost först, så att inte mejlet med dina inloggningsuppgifter ligger där.

Är du osäker på om du tidigare har haft ett konto eller är intresserad av att skaffa ett – kontakta oss, så hjälper vi dig.


Du som är ny kund:


Nya kunder skapar enkelt ett konto genom att klicka på länken "Skapa konto" högst upp till höger på Rötters startsida.

När du sedan är inloggad kan du läsa mer om paketen och göra din beställning under rubriken Prenumerationer på Rötter.

Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button

Senaste nytt

Nu har släktforskningsföretaget ArkivDigital uppdaterat sitt födelseregister med uppgifter om person...

I dag firar många smålänningar "fössta tossdan i mass" med prinsesstårta, eller "massipantårta" som ...

Släktforskningsföretaget MyHeritage har lanserat en ny tjänst som animerar dina släktfotografier. ...

Första gången alla svenskar skulle vaccineras mot ett dödligt virus var 1810 då smittkopporna härjad...

I dag går startskottet för en hel vecka om DNA-släktforskning i tv-programmet "Malou efter tio". Bla...

Fler artiklar

Annonser