jultomte med paket
Tidigare meddelade Rötterbokhandeln att sista beställningsdag för julklappar är den 16 december. Nu förlängs datumet till och med söndagen den 18 december. Därför passar vi här på att tipsa om fem prisvärda klappar för den släktforskningsfrälsta:

1. Presentkort är snabbt och smidigt

shf_5nr_2021_present.jpgDet kanske allra enklaste (i synnerhet om man är lite sent ute) är att köpa ett passande presentkort.

Varför inte slå till på något av Sveriges Släktforskarförbunds prisvärda prenumerationspaket (99-549 kr) där bland annat magasinet Släkthistoriskt Forum ingår? Det är en prisvärd julklapp som skänker glädje under ett helt år.

Du kan även köpa presentkort på Rötterbokhandelns sortiment.

Tips_och_Knep_omslag_mindre_webb.jpg2. Komplettera med späckad samlingsvolym

Om du vill ge din vän en prenumeration på Släkthistoriskt Forum som en hejdundrande start på släktforskningsäventyret, kan du med fördel komplettera presentkortet med den alldeles nya samlingsvolymen Tips och knep för din släktforskning (169 kr).

I den är magasinets allra bästa metodartiklar från åren 2016-2022 samlade – om bland annat texttydning, dna, emigrantforskning, databaser och porträtt.

För dig som är intresserad av tidningen och samlingsvolymen för egen del finns de fram till och med den 18 december i ett riktigt prisvärt paket. Läs mer om det längst ned.

ansedelshäfte omslag3. Prisvärd present till släktforskaren som redan har "allt"

Vissa saker kan man inte ha för mycket av. Det här ansedelshäftet innehåller ansedlar med plats för 31 personer. I slutet finns ett släktträd som ger en tydlig överblick över anorna.

Det är gjort för nybörjare, men kan egentligen användas av alla som tycker om att hålla ordning på släktingarna på det analoga viset.

Och bäst av allt – det säljs för bara 89 kr i Rötterbokhandeln. 

4. Trevliga paket för
olika nivåer

stora_nyborjarpaketet_webb.jpgHar du en nyfrälst släktforskare i familjen eller bekantskapskretsen? Då får du inte missa Rötterbokhandelns prisvärda nybörjarpaket.

Stora nybörjarpaketet, för 795 kr, ingår grundkursboken Kom igång med din släktforskning (värde 195 kr), Ansedelshäfte för nybörjare (värde 89 kr) och Sveriges dödbok 8 (värde 650 kr). 

Det mindre paketet, för 245 kr, innehåller nybörjarboken och ansedelshäftet. 

För bokälskaren finns också ett trevligt och prisvärt paket med alla fyra volymerna av Släktforskarens lilla faktabok (199 kr), varav den fjärde och senaste kom ut för bara några veckor sedan.

trad_rb.jpg5. Ge bort ett
tjusigt släktträd

En populär gåva att ge bort är ett släktträd. Antingen ifyllt eller för mottagaren att fylla i själv.

I Rötterbokhandeln finns ett antal fina och prisvärda släktträd gjorda av konstnären och släktforskaren Anna Edin. 

Här hittar du fler julklappstips från Rötterbokhandeln

Juligt erbjudande för nya prenumeranter

tips knep kopiera
Just nu finns ett specialerbjudande till dig som inte redan prenumererar på Släkthistoriskt Forum. En årsprenumeration (värde 299 kr) och den nya samlingsvolymen Tips och knep för din släktforskning (värde 169 kr) säljs tillsammans för prisvärda 349 kr.

Prenumerationen räcker ett helt år och samlingsvolymen, med utvalda metodartiklar ur magasinet Släkthistoriskt Forum 2016–2022, får du direkt per post i väntan på det första numret (som kommer ut i februari 2023).

Passa på i dag – erbjudandet gäller bara till den 18 december

Annonser