trio

Nu är vår populära databas Porträttfynd åter igång efter en tids uppehåll. Vi tackar för ert tålamod och bjuder här på ett par artikel-repriser.  

Ett tekniskt problem har gjort att Rötters databas Porträttfynd har legat nere under en tid, men nu ska felet vara åtgärdat och databasen är igång igen. 

Kaxiga ungdomar satte stilen

Vissa av de gamla porträtten i vår porträttdatabas talar mer till en än andra. Bilder på ungdomar som vågade ta ut svängarna modemässigt hör till dem. Här hittar du några ungdomar med härlig stil – som bland annat har laddats upp i Rötters databas i Porträttfynd: Eviga ungdomar i Porträttfynd


Fyrfota familjemedlemmar i Porträttfynd

Amanda Johansson sthlm portrattfynd 179343I nummer 5 2020 av vårt magasin Släkthistoriskt Forum fick läsarna veta mer om vår bäste väns rätt bortglömda historia. I Porträttfynd kan du faktiskt välja att visa porträtt med husdjur i de kompletterande sökfälten. 

Förbered dig på en historisk sötchock när du läser om: 

Historiska hundar i Porträttfynd


Så lägger du upp
dina porträtt i databasen

Gör som tusentals andra släktforskare och ladda upp dina porträtt i databasen där bildskatten växer för varje vecka. I bästa fall får du reda på vilka som döljer sig bakom de anonyma porträtten. 

Så bevarar du dina porträtt
i databasen Porträttfynd

Senaste nytt

Annonser