roots tech webbMässhallen i Salt Lake City. Foto: Intellectual Reserve, Inc.
Klockan ett imorgon bitti slår den amerikanska släktforskningsmässan Roots Tech upp sina portar. Då kan du som är nattaktiv ta del av hundratals livesända föredrag helt gratis på nätet.

Årets upplaga av Roots Tech kommer liksom tidigare år att bestå av tre dagar med med föreläsare, utställare och deltagare från hela världen. Hundratals föredrag, förinspelade och livesända, och olika former av kurser utlovas under de tre dagar som mässan håller öppet.

De förinspelade föreläsningarna och den virtuella mässhallen kommer också att finnas i ett on-demand-bibliotek där alla föredrag, även livesändningarna, kommer att kunna ses i efterhand.

På webbplatsen kommer du som är kvälls- och nattaktiv kunna ta del av livesändningarna, som startar den 29 februari kl. 1:00 svensk tid. Här hittar du schemat för det som sänds på nätet.

Arrangeras av Family Search

Värd för det gigantiska arrangemanget är Family Search, som drivs av mormonkyrkan. Bland deltagarna och föredragshållarna hittar vi representanter för all de stora släktforskningsföretagen, bland andra FamilySearch (som huvudarrangör), Ancestry, My Heritage och FamilyTreeDNA.

Det är gratis att ta del av det mässan erbjuder på nätet men registrering på arrangemangets hemsida krävs.

Läs mer på Roots Techs hemsida

Annonser