sfd2019 01Östersund med rådhuset som ståtlig mittpunkt. Foto: Roger Strandberg
Nu kan du förköpa din inträdesbiljet till årets släktforskardagar. Det går också att förboka dina favoriter bland föreläsarna.

Släktforskardagarnas stora mässa tar i år plats i Folkets hus Östersund den 26-27 augusti i år. Där du kommer att kunna botanisera bland utställare, ta del av nyheter i form av databaser, böcker och annat material för släktforskning. Se till att vara redo när det bär av och boka dina biljetter redan nu! 

Inträde för båda dagarna kostar 200 kr och för en av dagarna kostar det 150 kr. Föredragen ingår i inträdesbiljetten, men om du vill reservera plats kostar det 20 kr per föredrag. Du måste då vara på plats minst tio minuter innan föreläsningens början.

I bokningsformuläret, som du kommer till via länken nedan, dyker de förbokningsbara föreläsningarna upp först när du klickat i den inträdesbiljett du vill köpa. 

Förköp och förboka här


sfd2023_logo.jpgSläktforskardagarna 2023

I år hålls Släktforskardagarna i Östersund den 26-27 augusti. Arrangörer är Jämtlands Lokalhistoriker & Släktforskare med stöd av Sveriges Släktforskarförbund. Huvudsponsor är Arkiv Digital.

Aktuell information finns att hitta på Släktforskardagarnas hemsida sfd2023.se.

 

 

 

Annonser