shf erbj feb 2023 rotter
Nu har du som är nyfiken på magasinet Släkthistoriskt Forum chansen att teckna en prova-på prenumeration till ett pangpris. Passa på! Erbjudandet gäller fram till och med den 2 april.

Släkthistoriskt Forum är vårt lyxiga magasin, fullproppat med kunskap, idéer och inspiration för dig som släktforskar. I varje nummer kan du läsa om dina föregångares liv i olika teman, databaser, vanliga och ovanliga källor, dna-släktforskning, bokrecensioner och mycket mer. Läs om innehållet i nästkommande nummer längre ned.

Just nu har vi ett erbjudande för dig som är ny prenumerant: Du får tre nummer av det anrika magasinet i brevlådan för bara 99 kr och fri tillgång till webbportalen Rötters premiumresurser under prenumerationsperioden.

Läs mer om erbjudandet här

Erbjudandet gäller till och med 2023-04-02 och kan inte kombineras med andra erbjudanden.

SHF 2 2023 omslag NY3Omslag, blodiglar
och mald mumie

Den mänskliga kroppen tycks ha varit den svåraste gåtan att knäcka för historiens vetenskapsmän. Med hjälp av medicinska, religiösa och magiska föreställningar gjorde läkekonstens kvinnor och män så gott de kunde för att bota och lindra. 

Men hur gick det? Och hur såg vården ut för fattig och rik i förfädernas Sverige? I nästa nummer av Släkthistoriskt forum möter du en brokig samling av barberare, fältskärer, apotekare, kvacksalvare, laga läkare och kloka gummor. 

Det och mycket annat kan du läsa om i Släkthistoriskt Forum 2 2023, som kommer ut i mitten av april. 

Här kan du läsa mer om våra
ordinarie prenumerationer

 

Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button

Annonser