shf 2021 1 m uppslag webb
Nytt år och nytt utseende för vår anrika tidning Släkthistoriskt Forum. Nu undrar vi bara – vad vill du läsa om?

Släkthistoriskt Forums gedigna historia sträcker sig mer än 40 år tillbaka i tiden. Under alla år med ambitionen att ge släktforskarna inspiration och kunskap och samtidigt följa utvecklingen av släktforskningen som hobby och vetenskap.

Genom att uppdatera och modernisera utseendet när det är dags så hoppas vi också kunna locka nya läsare – så att vi kan fortsätta i minst 40 år till.

Vad vill du läsa om?

Det roliga med släktforskning är att det finns så mycket spännande att skriva om, ämnena tar aldrig slut. Därför vill vi gärna veta vad just du som läser tidningen önskar läsa mer om.

Är det någon särskild källa som du skulle vilja få bättre koll på? Behöver du lite hjälp med handskriftstydning? Släktforskning utomlands eller i ovanliga arkiv? Berätta det för oss!

Sveriges Släktforskarförbunds Facebooksida kan du lämna ditt önskemål i kommentarsfältet. Det kan du även göra på Instagram, om du följer oss där.

premuim guld 2021
Tidning och årsbok till oslagbart paketpris

Vi hoppas också att du som läser tidningen har upptäckt våra fördelaktiga prenumerationspaket. Om inte så kan du läsa mer om dem här.

Nu närmar sig förbeställningsperioden för Släktforskarnas årsbok. För dig som vill ha både tidningen, årsboken och inloggning på Rötter har vi skapat ett paket till ett oslagbart pris. Läs mer om Premium Guld här.

Annonser