slf DNA 10 tryckVektor från Freepik skapad av starline: www.freepik.com/vectors/wedding. Ändringar har gjorts.
Peter Sjölund är släktforskaren som blev rikskändis över en natt när nyheten om att han lyckats lösa dubbelmordet i Linköping briserade i somras. Men i släktforskarsverige har han varit känd sedan länge. Nu har hans första storsäljande bok tryckts för tionde gången.

Peter Sjölunds storsäljande handbok Släktforska med DNA som kom ut för första gången till Släktforskardagarna i Nyköping 2015 har nu sålt i över 8000 exemplar. Det tionde trycket har precis levererats till Rötterbokhandeln

DNA-släktforskning har lockat många släktforskare under de senaste åren och sedan samme Peter Sjölund löste dubbelmordet i Linköping med hjälp av DNA-släktforskning har intresset blivit större än någonsin, även hos personer som inte släktforskar. 

peter sjolund sfd 2017 webbPeter Sjölund signerar sin bok Släktforska med DNA på Släktforskardagarna i Halmstad 2017. Foto: Sveriges Släktforskarförbund.

Följ Peter Sjölunds mördarjakt i dokumentär

DNA-detektiven: Dubbelmordet i Linköping får vi följa Peter Sjölunds arbete med att lösa dubbelmordet i Linköping. Dokumentären sänds i två avsnitt nu på torsdag den 10 december klockan 21.00 respektive 23.00 på TV4.

Båda avsnitten finns tillgängliga på TV4 Play från den 10 december. Läs mer här

Annonser