FTTLive logga
Tidigare i somras intervjuade vi arrangören för Finding Family Together LIVE (FFT Live) om höstens planerade onlinekonferens för släktforskare. Nu finns mer information att hämta på nätet för dig som är intresserad av att delta.

FFT Live presenteras som en släktforskarkonferens online med "extra allt" och går av stapeln den 2-4 oktober 2020. I dagarna har en hemsida tagit sin form med en handfull videos med praktisk information för både deltagare, föreläsare och utställare.

Hur går det till?

Plattformen för konferensen kommer att vara videokonferensverktyget Zoom och det kommer att finnas ett digitalt ”mässhäfte” med länkar till föreläsningar och utställare.

På konferensen kommer deltagarna att möta föreläsare, sponsorer och utställare på en mängd olika sätt. Till exempel kommer utställarna att ha öppet före, under och efter föreläsningarna, allt för att besökaren ska kunna planera sitt deltagande efter sina intressen. 

FTTLive webbplatsPå hemsidan www.fftlive.se finns informationsvideos för både deltagare, föreläsare och utställare. Klicka på bilden för att komma direkt dit.

Förköpsbiljetter till konferensen kommer att släppas längre fram. Priset för en biljett kommer att ligga på 400 kr.

Gå till www.fftlive.se för att få reda på mer.

Mer läsning:

https://www.rotter.se/senaste-nytt/3340-hon-planerar-slaktforskardagar-online-i-oktober 

Annonser