Free Red Poppy Image GraphicsFairyNu är det semestertider och även Sveriges Släktforskarförbunds kansli och Rötterbokhandeln kommer att vara stängda under några sommarveckor.

Under veckorna 28-33, den 6 juli-10 augusti, går det bra att beställa som vanligt i nätbutiken, men då kansliet och Rötterbokhandeln håller stängt under dessa veckor kommer din order att packas och skickas först när vi öppnar igen under vecka 33, måndagen den 10 augusti.

Vi vill önska er alla en härlig sommar!

Nedan finns information för deltagare i Sveriges Släktforskarförbunds riksstämma som hålls den 12 september 2020.

Anmälan till informationskonferens och riksstämma – senast 16 augusti

Informationskonferens 5/9 13:00 och Riksstämma 12/9 13:00

Medlemsföreningarna anmäler sina ombud via ett formulär här på Rötter, logga in på föreningens ”Mina sidor”. Anmälan till informationskonferensen görs samtidigt med anmälan till stämman.

En bekräftelse på registrerad anmälan skickas automatiskt ut via e-post. Observera att även eventuella ändringar ska meddelas via formuläret. Det går att göra ändringar i föreningens anmälan ända fram till sista anmälningsdagen 16/8.

När sista dag för anmälan har passerat kommer alla registrerade ombud att få en länk via e-post för att kunna logga in på mötet/ mötena i videokonferensverktyget Zoom, även instruktioner för mötesordningen och handlingar skickas ut samtidigt.

Mer information finns att läsa i Angeläget nr 1 2020

Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button

Annonser