almanacka framsida 2020 liten
Vi upprepar förra årets succé med Släktforskarnas almanacka! Almanackan kommer att skickas ut som en tidig julklapp till alla Släkthistoriskt Forums prenumeranter. För dig som ännu inte prenumererar kommer den även att finnas till försäljning i Rötterbokhandeln.

En riktigt god jul önskar vi Släkthistoriskt Forums många prenumeranter som bidrar till att nya, spännande släktforskningsprodukter kan tas fram, föreningarnas intressen tas tillvara och att släktforskarrörelsen är en kraft att räkna med. Tidningens överskott går nämligen oavkortat tillbaka till Sveriges Släktforskarförbunds verksamhet.

För Släktforskarnas almanacka 2020 är det soldattema som gäller. Almanackan skickas som en bilaga till Släkthistoriskt Forum nr 5 2019, som kommer ut i slutet av november.

Den kommer även att finnas till försäljning i Rötterbokhandeln.

SHF omslag 2018Allt överskott tillbaka till släktforskarna

Vill du komma dina föregångare lite närmare? Är du nyfiken på nya källor och tekniker? Då ska du prenumerera på Släkthistoriskt Forum, tidningen för alla släktforskare.

Magasinet, som ges ut av Sveriges Släktforskarförbund, varvar historiska tillbakablickar med konkreta tips på hur du löser släktforskningens små och stora mysterier.

Släkthistoriskt Forum ges ut av Sveriges Släktforskarförbund och utkommer med fem välfyllda nummer om året. En helårsprenumeration kostar endast 275 kr.

Lär mer om tidningen här

 

Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button

Senaste nytt

I dag är det Veterandagen, som firas för att hedra dem som har deltagit i militära eller civila huma...

Den som letar efter släktingar i Jönköpingstrakten kan nu glädjas åt fler poster för de tidigare å...

Sveriges Släktforskarförbunds nyhetsbrev Angeläget ges ut två gånger om året och innehåller viktig i...

MyHeritage är ett av de största släktforskningsföretagen på den svenska marknaden, inte minst när ...

Nu är det bara några få dagar kvar att söka i Kungliga bibliotekets tidningsdatabas, så det gäller...

Fler artiklar

Annonser