shf miljoEn ökad medvetenhet om hur plast påverkar vår jords känsliga ekosystem har lett till att fler och fler ser över sitt onödiga plastanvändande – både privatpersoner och företag. Det har även vi som gör tidningen Släkthistoriskt Forum gjort och som en konsekvens av det kommer vi att slopa plastningen av tidningen från och med nästa nummer.

Med närmre 7000 läsare kommer det förhoppningsvis att göra någon skillnad och vi är stolta över att kunna dra vårt lilla strå till stacken och bidra till en minskad plastanvändning i världen.

Sedan tidigare använder vi oss av växtbaserade, miljövänliga tryckfärger och miljövänligt papper och från och med nästa nummer kommer tidningen även att få en miljömärkning, så att ni läsare kan känna er trygga med att det är en miljövänlig och giftfri produkt ni håller i handen.

Tack till er läsare som har hört av er och engegerat er i denna viktiga fråga. Självklart lyssnar vi på er!

Om Släkthistoriskt Forum

tidningar puff mindreSläkthistoriskt Forum är tidningen för dig som älskar släktforskning. Genom historiska tillbakablickar och mängder av tips och knep får du veta mer om dina släktingars liv samtidigt som du blir en fena på att hitta dem i källorna.

Magasinet håller ett lågt pris, är inte vinstdrivet och allt överskott går tillbaka till Sveriges Släktforskarförbunds verksamhet – så genom att prenumerera på Släkthistoriskt Forum bidrar du till att nya, spännande produkter kan tas fram, föreningarnas intressen tas tillvara och till att släktforskarrörelsen är en kraft att räkna med.

Släkthistoriskt Forum utkommer med fem välfyllda nummer om året till det överkomliga priset 275 kronor.

Läs mer om Släkthistoriskt Forum här

Annonser