Vad kan prästens utvalda bibelcitat berätta om våra förfäder? Det är en av flera spännande frågor som ställs i årets upplaga av Släktforskarnas årsbok. I det här klippet berättar dess redaktör, Ted Rosvall, mer om innehållet.

Släktforskarnas årsbok är forumet för längre artiklar om släktforskning och angränsade ämnen i en trevlig mix. I filmen ovan får du veta mer om innehållet i årets upplaga, som släpps i Rötterbokhandeln i början av sommaren. Fram till och med 30 april kan du förköpa Släktforskarnas årsbok 2023 till ett extra bra pris. Läs mer om det lite längre ned.

Ted Rosvall berättar också mer om den intressanta bild som pryder omslaget. Se filmen här:Förköp med rabatt eller uppgradera till Premium Guld

Till och med 30 april kan du förköpa Släktforskarnas årsbok 2023 för 345 kr inkl. frakt (ordinarie pris 399 kr + frakt 95 kr). Förköpt årsbok levereras till din brevlåda före midsommar.

Prenumererar du på Släkthistoriskt Forum eller något av Rötters Premium-paket kan du välja att uppgradera till Premium Guld, där årsboken ingår.

Logga in på www.rotter.se eller gå till sidan Prenumerationer för att beställa.

premium guld charlottes kollage