Senaste inläggen från Anbytarforum, Sveriges Släktforskarförbunds diskussionsforum för släktforskning. Utgivaren ansvarar inte för innehållet i inläggen i Anbytarforum.

Rötterbloggen

Anton Rosendahl
06 februari 2023
Hjalmar Sigfrid Söderlund föddes som barn nummer tre av sju 1892-12-12 i Istermyrliden, Skellefteå socken till föräldrarna Erik Valfrid Söderlund, bördig från nämnda by och hans hustru Katarina Eugenia Rönngren, barnfödd i Hökmark, Lövånger. Som 13-1...

Kalendarium

Hitta föreningsaktiviteter nära dig

07
feb
Gotlands Släktforskarförening

07
feb
Södertälje Släktforskarförening

07
feb
Helsingborgs Släktforskare- & Bygdeförening

07
feb
Tjörns släktforskare

08
feb
Sällskapet Släktforskarna Sandviken

08
feb
Jönköpingsbygdens Genealogiska Förening

08
feb
Sollentuna Släktforskare

08
feb
Folkare Släktforskarförening

Annonser

Markera som inaktivMarkera som inaktivMarkera som inaktivMarkera som inaktivMarkera som inaktiv
 

broschyr sfd2015Nu börjar nedräkningen till årets Släktforskardagar. Förutom att införskaffa bekväma skor är det hög tid att även tänka på detta inför Släktforskardagarna i Nyköping 29 - 30 augusti:

Boende

Vill du bo på hotell och inte har bokat ditt rum ännu bör du göra det så fort du kan. Majoriteten av Nyköpings hotellrum är redan bokade natten mellan den 29 - 30 augusti, så det är ingen tid att förlora!

Många hotell ger besökare på Släktforskardagarna rabatt - koden du ska uppge är sfd2015. Telefonlista till hotellen som ger rabatt hittar du här.

Förboka lunch och bankett

Café med smörgåsar, kaffebröd, drycker m.m. finns i utställningshallen. Men vill du äta lunch på restaurang Restaurang Courtside är det rekommenderat att du förbeställer lunchbiljett för att restaurangen ska ha möjligheten att planera för en så smidig servering som möjligt.

Du bokar lunchbiljetter på www.sfd2015.se - där du även bokar biljett till fredagens buffé för utställarna och lördagens bankett, som välkomnar alla besökare.

Broschyr Släktforskardagarna 2015 - ladda ned PDF

Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button