Anbytarforum

Rötterbloggen

Mats Ahlgren
23 oktober 2019
Det finns många synpunkter på hur mycket som ska sparas. Varhelst två människor finns så är nog uppfattningen delad om vad som ska vara kvar och vad som kan kastas. Det kan vara bra att ha kvar en trasig skruvmejsel för den kan nog användas som något...

Kalendarium

Hitta föreningsaktiviteter nära dig

23
okt
Botvidsbygdens Släktforskarförening

23
okt
Folkare Släktforskarförening

23
okt
Eskilstuna-Strängnäs Släktforskarförening

23
okt
Tranås/Ydre Släktforskarförening

24
okt
Södertälje Släktforskarförening

24
okt
Eskilstuna-Strängnäs Släktforskarförening

24
okt
StorStockholms Genealogiska Förening, SSGF

24
okt
Nordanstigs Bygd- och Släktband forskarförening

Rötterbokhandeln

Markera som inaktivMarkera som inaktivMarkera som inaktivMarkera som inaktivMarkera som inaktiv
 

broschyr sfd2015Nu börjar nedräkningen till årets Släktforskardagar. Förutom att införskaffa bekväma skor är det hög tid att även tänka på detta inför Släktforskardagarna i Nyköping 29 - 30 augusti:

Boende

Vill du bo på hotell och inte har bokat ditt rum ännu bör du göra det så fort du kan. Majoriteten av Nyköpings hotellrum är redan bokade natten mellan den 29 - 30 augusti, så det är ingen tid att förlora!

Många hotell ger besökare på Släktforskardagarna rabatt - koden du ska uppge är sfd2015. Telefonlista till hotellen som ger rabatt hittar du här.

Förboka lunch och bankett

Café med smörgåsar, kaffebröd, drycker m.m. finns i utställningshallen. Men vill du äta lunch på restaurang Restaurang Courtside är det rekommenderat att du förbeställer lunchbiljett för att restaurangen ska ha möjligheten att planera för en så smidig servering som möjligt.

Du bokar lunchbiljetter på www.sfd2015.se - där du även bokar biljett till fredagens buffé för utställarna och lördagens bankett, som välkomnar alla besökare.

Broschyr Släktforskardagarna 2015 - ladda ned PDF

Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button