Anbytarforum

Rötterbloggen

Helena Nordbäck
17 september 2019
De som pratat släktforskning med mig, vet att jag brukar skryta med att jag har anor över i stort sett hela Sverige. Anor är förstås att ta i, det rör sig i några fall om utgreningar i form av ingifta, syskonbarn och liknande. Jag har också rätt dåli...

Kalendarium

Hitta föreningsaktiviteter nära dig

18
sep
Botvidsbygdens Släktforskarförening

18
sep
Njudungs släktforskarförening

18
sep
Eskilstuna-Strängnäs Släktforskarförening

18
sep
Falubygdens Släktforskarförening

18
sep
Föreningen Släkt och Bygd i Borlänge

18
sep
Borås Släktforskare

18
sep
Lidköpingsbygdens Släktforskarförening

19
sep
Södertälje Släktforskarförening

19
sep
Eskilstuna-Strängnäs Släktforskarförening

19
sep
Dalbybygdens Sff

Rötterbokhandeln

Annonser

Markera som inaktivMarkera som inaktivMarkera som inaktivMarkera som inaktivMarkera som inaktiv
 

broschyr sfd2015Nu börjar nedräkningen till årets Släktforskardagar. Förutom att införskaffa bekväma skor är det hög tid att även tänka på detta inför Släktforskardagarna i Nyköping 29 - 30 augusti:

Boende

Vill du bo på hotell och inte har bokat ditt rum ännu bör du göra det så fort du kan. Majoriteten av Nyköpings hotellrum är redan bokade natten mellan den 29 - 30 augusti, så det är ingen tid att förlora!

Många hotell ger besökare på Släktforskardagarna rabatt - koden du ska uppge är sfd2015. Telefonlista till hotellen som ger rabatt hittar du här.

Förboka lunch och bankett

Café med smörgåsar, kaffebröd, drycker m.m. finns i utställningshallen. Men vill du äta lunch på restaurang Restaurang Courtside är det rekommenderat att du förbeställer lunchbiljett för att restaurangen ska ha möjligheten att planera för en så smidig servering som möjligt.

Du bokar lunchbiljetter på www.sfd2015.se - där du även bokar biljett till fredagens buffé för utställarna och lördagens bankett, som välkomnar alla besökare.

Broschyr Släktforskardagarna 2015 - ladda ned PDF

Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button