Julkalender banner 2018

Nu börjar nedräkningen inför julen och det firar vi förstås varje dag i december med vår årliga julkalendertävling "Julnötter med Rötter".

Tävlingsinstruktioner

Här på Rötter kommer det att publiceras en julnöt varje dag fram till julafton. Var med och tävla genom att klicka på den länkade bilden Julnötter med Rötter som ligger högst upp på startsidan för att ta dig vidare till tävlingen. Läs igenom frågan och välj ett av tre möjliga svar, fyll sedan i ditt namn och mailadress och skicka in ditt svar. Varje dag lottar vi ut en vinnare av en trisslott bland de som svarat rätt på julnöten. Samtidigt samlar du på dig poäng under tävlingens gång fram till finalen på julafton. Vi sammanställer då alla tävlandes poäng och utser en första- till tionde-pristagare. Vi kontaktar vinnaren via mail. Rätt svar samt alla vinnare publiceras här på Rötter i början av januari.

Fina priser

Varje dag har du chansen att vinna en trisslott.

Finalpriser julafton:

1:a pris: Valfri bok och databas från Rötterbokhandeln (värde upp till 1000 kronor)
2:a och 3:e pris: Tips och knep för din släktforskning (värde 169 kr)
4:e–10:e pris: Valfri Släktforskarens lilla faktabok (värde 69 kronor)

Lycka till!

Julnöt 6 dec
Dagens fråga:Du glömde ange vilket svar du tror är rätt!


Du måste ange ditt för- och efternamn
Du måste ange en giltig e-postadress

Tävlingspolicy enligt GDPR
Genom att delta i tävlingen godkänner du tävlingsvillkoren. De kontaktuppgifter som samlas in i samband med tävlingen kommer endast att användas för tävlingens genomförande och för informationsändamål. Genom att delta i tävlingen godkänner du att Rötter publicerar ditt namn på hemsidan Rötter och Rötters Facebook-sida. Dina personuppgifter kommer inte att användas för marknadsföringsändamål. Detta innebär att Rötter inte lägger upp deltagare i tävlingar i register, för senare utskick av erbjudanden, kampanjer eller annat som inte har med tävlingen att göra. Observera att för tävlingsdeltagare under 18 år krävs vårdnadshavares samtycke till personuppgiftsbehandling.

Annonser