Länkar

Länder

2023-01-30Håkan Skogsjö
Dansk Demografisk Database omfattar fyra olika databaser som uppdateras regelbundet: Folketællinger 1787-1916 The Danish Emigration Archives Indvandrerhistoriske databaser Database over Dannebrogsmænd
2023-01-30Håkan Skogsjö
Så här beskriver sig Slekt Norge på sin webbplats (augusti 2000): »Slekt Norge er et firma som baserer seg på å formidle nyttig informasjon om slektsforskning og relaterte temaer til personer som har dette som hobby. Slekt Norge er uavhengig av bedrifter og organisasjoner med interesser på områder som er relevante for slektsforskere.» Slekt Norge fungerar som en dagstidning - den andra i världen efterRÖTTER - för släktforskare som förmedlar nyheter, tipsar om länkar och ger tips för nybörjare. Den är inte knuten till någon organisation.
2023-01-30Håkan Skogsjö
En sida med tips och råd hur man går till väga för att finna sina rötter i Estland, samlade av Urmas Haud.
2023-01-30Håkan Skogsjö
Handlar om släkten Kuldkepp i och omkring Vastemõisa socken i nordvästra Viljandimaa (Estland).
2023-01-30Håkan Skogsjö
Ett ambitiöst frivilligprojekt som syftar till att släktforskare runt om i världen med gemensamma intressen ska få kontakt med varandra. Här får du utmärkt information om släktforskning i de amerikanska delstaternas (och i vissa fall också i andra länder).
2023-01-30Håkan Skogsjö
RootsWeb är - enligt egen utsago - den äldsta och största gratissajten för släktforskning i USA. Här kan du bland annat göra kombinerade sökningar i en rad olika databaser.