#28013

Fotografiets information

Fotografens namn & adress
Alfred Vougt, Gamla Rådstugugatan 40
Tryckt information på fotografiets baksida
Det står bland annat att denna "Fotografi Atelier" fick "Silfvermedalj i Norrköping 1876" under det "fjortonde allmänna svenska landtbruksmötet".
Ange vad fotografiet föreställer
Ägaruppgifter
Harri Blomberg, Göteborg
Uppladdare
Harri Blomberg, Göteborg
(Kontaktuppgifter saknas. Är detta din bild?)
Uppladdarens fotografier
Uppladdad
2004-02-04 21:55:42
Ur ett fotoalbum, inköpt söndagen den 1 februari 2004 på en helgloppis i Ektorp, Norrköping, innehållande cirka 60-70 bilder. Fotoalbumet har ägts av Agnes Hedlund, ty på framsidepärmens baksida står det skrivet i bläck: Till Agnes Hedlund af Kristofer Sahlin till tack för mycken vänlig hjelp. Bakom just detta fotografi står med blyerts Tilda Jonsson, samt ett ortnamn som slutar med -sätter, därtill finns längst ned på kortet anteckningen Emma Olsson, torde vara någon som ägt bilden eller uppgiftslämnare, alla kort i albumet är tagna främst i Östergötland (Norrköping, Söderköping och Linköping) eller Stockholm.

Kommentarer (1)

Harri Blomberg, Göteborg

Namnet på platsen bör vara Skälvsätter och den ligger mellan Häradshammar och Jonsberg på Vikbolandet i Östergötland, en del av Norrköpings kommun. Skälvsätter ligger alldeles öster om småsjöarna Dalmyrasjön och Dammen och sydost om Sörbyholm och Gårdsjön.
Kommentar

Kan du identifiera en person på bilden? Ange då gärna källan till informationen.



Sök i Porträttfynd

Sök bilder utifrån motiv

Jämför med annat fotografi

Jämför med annat fotografi