Länkar

Läsarnas hemsidor

2024-01-26Claes Bernes
Anor i Småland, Blekinge och Skåne, särskilt i Brönnestad, Drev, Dädesjö, Herråkra, Karlskrona, Linneryd, Matteröd, Nottebäck, Ramkvilla, Sjösås, Älmeboda och kringliggande socknar. Levnadsteckningar av valda förfäder. Material om örlogsflottan, örlogsvarvet i Karlskrona och annat historiskt.
2023-01-30
Hittills framforskade anor som främst berör Uppland, Hälsingland, Dalarna, Småland och Västergötland. Avskrifter och sammanfattningar av äldre handlingar, hittills endast Våmhus och Bonäs i Ovansiljan.
2023-01-26
Mina anor från Skaraborg och Småland
2023-01-26
Har en sida om släktnamnet Hammerin / Hammarin i allmänhet och med den egna släktlinjen i fokus. Det är Hammerinare från Örebro-trakten och Lindesberg samt Gävle som hittills figurerar i rullorna, även om han själv bor i Hässleholm.
2023-01-26
Min fars och mors släkt på Gotland och min sambos anor i Sörmland. Både far och mor hade släktingar i Småland och Uppland. I Småland berörs socknarna Bredaryd, Gränna, Lommaryd och Högsby samt Jönköping. I Uppland socknarna Husby-Sjuhundra, Rasbo och Rasbokil samt Uppsala och Roslagen.
2023-01-26
Katarina Janehults och Morgan Pettersson släktkrönika.