Länkar

Uppdragsforskare

2023-01-30
Tillbakablicken är ett företag som släktforskar på uppdrag. Du kan få hjälp med släktforskning för generationer bakåt i tiden, få svar på sanningshalten i familjeskrönor, ta del av historierna kring ditt gamla torp eller den nyinköpta grosshandlarvillan.
2023-01-30Ted Eriksson
Mittsläktträd.nu erbjuder professionell hjälp med släktforskning inom Sverige samt design och tryck av personliga släktträd. Beställ din egen antavla!
2023-01-30Håkan Skogsjö
Erbjuder bland annat släktutredningar och utformning av anträd utifrån egna framforskade uppgifter. Försäljning av läroboken Släktforskningens mysterium.
2023-01-30Håkan Skogsjö
Gör släktutredningar på uppdrag och ger ut böcker, som framför allt berör Värmland.
2020-02-21Neta Hedberg
Vill du vet mer om din historia och dina förfäder? Har ni amerika-emigranter i släkten som ni tappat kontakten med? Du kanske vill ge bort en släktutredning till någon som döps/gifter sig/fyller jämnt. Kontakta mig för en gratis konsultation då jag letar efter en "ingång" i arkiven. Sedan kan du, om du vill, göra din beställning utifrån det. Välkommen att höra av dig.
2020-01-19Joel Friberg
Vill du veta mer om dina rötter och din historia? – Jag hjälper dig med släktforskningen. Första steget är enkelt och kostnadsfritt. Vidare släktforskning sker sedan till fast pris. Forskningen levereras stilfullt med antavla (släktträd) och ansedel (fakta om personerna) i ditt egna släktdokument (PDF format) med källhänvisning. Du får även en GEDCOM- fil för att själv kunna importera den grundläggande forskningen i eget program framåt om du vill fortsätta på egen hand. Ditt släktdokument levereras högupplöst för dig som vill ta fram forskningen i fysisk form.