Länkar

Uppdragsforskare

2020-02-21Neta
Vill du vet mer om din historia och dina förfäder? Har ni amerika-emigranter i släkten som ni tappat kontakten med? Du kanske vill ge bort en släktutredning till någon som döps/gifter sig/fyller jämnt. Kontakta mig för en gratis konsultation då jag letar efter en "ingång" i arkiven. Sedan kan du, om du vill, göra din beställning utifrån det. Välkommen att höra av dig.
2020-01-19Joel Friberg
Vill du veta mer om dina rötter och din historia? – Jag hjälper dig med släktforskningen. Första steget är enkelt och kostnadsfritt. Vidare släktforskning sker sedan till fast pris. Forskningen levereras stilfullt med antavla (släktträd) och ansedel (fakta om personerna) i ditt egna släktdokument (PDF format) med källhänvisning. Du får även en GEDCOM- fil för att själv kunna importera den grundläggande forskningen i eget program framåt om du vill fortsätta på egen hand. Ditt släktdokument levereras högupplöst för dig som vill ta fram forskningen i fysisk form.
2019-01-17Oscar
Personlig och anpassningsbar släktforskning på uppdrag och egendesignade släktträd och släkttavlor.
2018-08-07Johan Grönberg
Att släktforska på egen hand är roligt och spännande! Men det är något som kräver kunskap och tid. Är du intresserad av att få veta mer om din eller någon annans släkt kan jag utföra släktforskningen åt dig. Jag åtar mig forskningsuppdrag inom släktforskning till både fasta och löpande priser och levererar med hög kvalitet.
2014-01-20
Tillbakablicken är ett företag som släktforskar på uppdrag. Du kan få hjälp med släktforskning för generationer bakåt i tiden, få svar på sanningshalten i familjeskrönor, ta del av historierna kring ditt gamla torp eller den nyinköpta grosshandlarvillan.
2014-01-17Ted Eriksson
Mittsläktträd.nu erbjuder professionell hjälp med släktforskning inom Sverige samt design och tryck av personliga släktträd. Beställ din egen antavla!

Annonser