Länkar

Datorprogram

2023-01-30Håkan Skogsjö
Datorprogram för att hålla ordning på sin släktforskning. Gratis. Programmet körs från kommandoradsgränssnitt (DOS-prompt i Windows). Det tillhandahåller ett mycket kraftfullt skriptspråk, med vilket man kan skräddarsy sina egna rapporter. En del standardrapporter medföljer.
2023-01-30Håkan Skogsjö
Datorprogram för att hålla ordning på sin släktforskning. Finns i svensk version. Lätt att orientera sig på grundbilden, som visar hela släktträdet grafiskt. Många olika utskriftsmöjligheter via tilläggsprogrammet TreeDraw. Möjlighet att ha flera efternamn genom så kallade alias. Är gedcom-kompatibelt.
2023-01-26Håkan Skogsjö
Datorprogram för att hålla ordning på sin släktforskning. Gratis. Programmet är amerikanskt, men finns på många språk, även svenska. Flera plattformar stöds så som Windows/Linux/Mac OSX/Solaris/*BSD (i princip allt som kan köra GTK)
2023-01-26
Gratis släktforskningsprogram. JLifelines är en portning till Java av det kraftfulla släktforskningsprogrammet Lifelines. Det kan köras oberoende av operativsystem.
2023-01-26
Gratis släktforskningsprogram. GenJ är skrivet i Java, vilket innebär att det kan köras oberoende av operativsystem.
2023-01-26
PhpGedView läser GEDCOM 5.5-filer och visar dem på Internet i ett format i stil med skrivbordsprogram. Det enda som behövs är en webbserver som stöder PHP och en gedcomfil. Det är enkelt att anpassa för användning på många olika webbplatser.

Annonser