Viveka Thalin

Medlem sedan 16 apr 2018
Profil uppdaterad 29 mar 2024
Norrköping Sverige

Jag är född i Mårdsjön i Jämtland. Vi flyttade till Gevsjön i Åre kommun. Men min släkt kommer ifrån Ragunda och har bott i Stugun kommun. Jag letar efter fäder på mammas sida. Hon hette Henny Smedin och föddes i Strömsnäs. Jag söker hennes pappa, det finns  säkert någon som kan veta vem det var. Hennes mor hette, Gerda Smedin och hennes mormor hette Christina Smedin född i Ragunda/ överammer.  Det finns inga fäder till vaarken min mors mor eller mormor.  Men flera barn till mormor.  Namnet Smedin ha rjag sökt och äntligen kommit till STockholm och ett barnhem där som Johan Fredrik SMedin kom ifrån , men hette då egentligen Smedén från Stockholm . 

Min far hette Karl-Erik Thalin, men var adopterad det namnet. Han föddes av en piga som blev med barn , så hans  far var WIkström i Mårdsjön. Mamman gifte sig och hette  Katarina Persson född Ersdotter i Högarna Häggenås. 

Om någon vet något om dessa famijer så berätta gärna för mig. 

Jag är medlem i MyHeritage och har mitt träd där. 

 

Hemsida:
www.vivekathalin.com
Forskar i släkter:
Smedén - Tahlin/Thalin - Wikström - Smedin - Ersdotter -
Forskar i socknar:
Stugun - Stockholm -Jämtland - Sverige

Sök i Forskarkatalogen

Namn Ort Forskar i släkter Forskar i socknar

Senaste inläggen från Anbytarforum, Sveriges Släktforskarförbunds diskussionsforum för släktforskning. Utgivaren ansvarar inte för innehållet i inläggen i Anbytarforum.