Birgit Viola Margareta Lindkvist

Medlem sedan 9 apr 2014
Åkersberga Sverige
Född 1944 i Bromma, 2 bröder, mamma född p år söder i Sthlm, pappa föddes p år Gräddö, R årdmansö. Mormor kommer fr årn örebro, Morfar fr årn Ving årker, Farfar fr årn Väddö och Farmor fr årn R årdmansö. Jag gifte mig 1966 med årke och fick 2 söner, barnen föddes i österhaninge. Flyttade till öster årker 1973 och bor fortfarande kvar. Skild sedan 1989. Medlems i Södra Roslagens Släktforskarförening. Skulle vilja veta mer hur jag kan få fatt i min mammas morbror (och hans efterlevande) som utvandrade till Amerika. Minns att jag hörde senaste bostadsort Connecticut, tror det var på 50-talet.
Forskar i släkter:
mitt namn som ogift var Edberg, vilket jag försökt följa bakåt. Har aldrig träffat varken farfar eller farmor. Har köpt några CD-skivor med Sveriges befolkning som jag fyllt på i mitt släktträd på alla håll och kanter. Min mor hette Sandström som ogift och mormor hette Törnblom som ogift.Farmor hette Ersson som ogift.
Forskar i socknar:
Jag har börjat i Norrtälje, lite i Väddö men mycket är kvar. Har ärvt släkttavla från Örebro som jag haft till grund för det släktbenet, men där saknas alla barn till respektive namn.
Annan forskning:
Ringt till äldre släktingar och frågat

Sök i Forskarkatalogen

Namn Ort Forskar i släkter Forskar i socknar

Senaste inläggen från Anbytarforum, Sveriges Släktforskarförbunds diskussionsforum för släktforskning. Utgivaren ansvarar inte för innehållet i inläggen i Anbytarforum.