Gunilla Nordlund storGunilla Nordlund i en radiobuss, där hon spelade in en intervju till Familjehemligheten under coronapandemin. Foto: privat.
Gunilla Nordlund, programledare för radioprogrammen Släktband och Familjehemligheten, har i år nominerats till Guldörat för sin intervju med Ulrika, som sökte och fann sin biologiska mamma med hjälp av ett par örhängen

I radioprogrammet Familjehemligheten möter vi människor vars liv förändrats i grunden av en avslöjad hemlighet inom familjen. Det leds av Gunilla Nordlund, som är känd sedan tidigare för det populära radioprogrammet Släktband, som hon tidigare lett tillsammans med Elisabeth Renström. 

Nu har Nordlund nominerats till Radioakademins pris Guldörat i kategorin Årets intervju radio för sin intervju med Ulrika, som i programmet Familjehemligheten berättade hur hon med hjälp av ett par örhängen till sist fick kontakt med sin biologiska mamma. Lyssna på programmet här.

Ny säsong i november

Tidigare i år fick Familjehemligheten beskedet att programmet ska få mer tid i radion och den 13 november sänds det första av 8 nya avsnitt.

Ordinarie sändningstid för Familjehemligheten i P1 är måndagar 11.04. Samtliga tidigare avsnitt går att lyssna på i Sveriges Radio Play.

Här kan du lyssna på tidigare säsonger av Familjehemligheten

Annonser