kursledarkurser
I slutet av oktober är det kursstart för dig som vill bli kursledare i släktforskning. Höstens kursledarkurs hålls i år i Mjölby och det finns fortfarande platser kvar för dig som är intresserad av att delta. 

Genom att hålla grundkurser i släktforskning höjer föreningen kunskapsnivån bland nya släktforskare. Kurser är dessutom bra marknadsföring, lockar nya medlemmar och ger föreningen en bättre ekonomi. Dessutom finns det nästan inget roligare än att få se hur släktforskarglöden tänds när en nybörjare hittar sin första information om släktingar i kyrkböckerna. Att få vara ett stöd där är oslagbart! 

I Sveriges Släktforskarförbunds kursledarkurser är delar förbundets vana kursledare med sig av sina erfarenheter och lär ut pedagogiska verktyg och metoder för att planera och genomföra en släktforskningskurs med hög kvalitet. 

Kursledarkurs Steg 1: 21–22 oktober 2023, Mjölby stadshotell

Steg 1-kursen för kursledare är till för dig som redan släktforskar och som vill sprida dina kunskaper till nya och blivande släktforskare. 

Under kursen tar vi upp pedagogik och delar med oss av tips och knep som kan vara bra för den som vill hålla en släktforskarkurs. En viktig del av kursen är möjligheten att få lära känna andra kursledare och lära av varandra, men vi går naturligtvis igenom en hel del teori också.

Kursen börjar med lunchbuffé 21 oktober klockan 12 och avslutas med lunchbuffé 22 oktober.

Detaljerat program kommer senare. Sista anmälningsdag 20 september.

Läs mer och anmäl dig här

Annonser