familjehemligheten 2023 torbjornI det första avsnittet av Familjehemligheten möter vi Torbjörn, som tvingas pussla ihop berättelsen om sitt liv tillsammans med en okänd kvinna i USA. Foto: Gunilla Nordlund
Det började med att Torbjörn fick en vänförfrågan från USA på Facebook. Gömt i sin fars kvarlåtenskap hade en kvinna hittat ett fotografi av ett barn – och på baksidan stod Torbjörns namn. Kunde de vara syskon? Familjehemligheten är tillbaka med en ny säsong.

I radioprogrammet Familjehemligheten möter vi människor vars liv förändrats i grunden av en avslöjad hemlighet inom familjen. Vad händer när det du trodde var sant plötsligt visar sig vara en lögn? 

I seriens första avsnitt, som sänds på måndag 24 april, möter vi Torbjörn. Det där fotografiet som faller ur en gammal bok i Amerika blir början på en lång resa för honom, när hemligheten hans mor burit på i många år avslöjas. Men vad var det som hände? Torbjörn tvingas pussla ihop berättelsen om sitt liv, tillsammans med en okänd kvinna i USA.

Programmet får fler avsnitt i höst

Gunilla_Nordlund_liten.jpgGunilla Nordlund är programledare för Familjehemligheten. Foto: privatNu under våren kommer vi att få lyssna på sex spännande avsnitt av Familjehemligheten, med start måndag 24 april.

På grund av det stora intresset för programmet blir det från och med hösten fler avsnitt per säsong, då kommer åtta nya program att sändas.

– Dokumentärserien har snabbt blivit en publikfavorit, vilket inte är så konstigt – det fascinerar och många bär på hemligheter. Det är roligt med det stora intresset och att serien kommer få längre säsonger, säger Gunilla Norlund, programledare.

Familjehemligheten i P1 sänds måndagar 11.04 och 20.03. Samtliga avsnitt går att lyssna på i Sveriges Radio Play.

Här kan du lyssna på tidigare säsonger av Familjehemligheten

Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button

Annonser