arena skovde m katalogKom förberedd så blir det roligare! Släktforskardagarnas mässkatalog innehåller information om stort och smått.
Om några dagar bär det av till Skövde och årets släktforskardagar. I mässkatalogen hittar du allt du behöver veta för att lägga upp ditt besök på bästa sätt.

På Sveriges största mässa för släktforskare, Släktforskardagarna, som i år tar plats i Skövde kommer det att bli föreläsningar, boksläpp, monteraktiviteter och kanske lite tid över för nya och gamla bekantskaper.

Föreläsare, nyheter och praktiska kartor

Vilka föreläsningar vill du inte missa? Har du koll på var mässans alla delar tar plats? Mycket ska förstås hinnas med och det skadar inte att komma förberedd, för ett mer givande besök. Nedan hittar du Släktforskardagarnas mässkatalog för nedladdning i PDF-format.

Den innehåller lättöverskådliga kartor över såväl centrala Skövde som själva mässhallen, presentationer av alla föredrag och föredragshållare tillsammans med annan praktisk information om mässans montrar och aktiviteter. Med andra ord allt som kan vara bra att veta!

Här kan du ladda ner och titta i mässkatalogen i PDF-format


Mer om Släktforskardagarna

Släktforskardagarna Skövde 2022I år hålls Släktforskardagarna i Skövde den 20-21 augusti. Skövde släktforskarförening arrangerar Släktforskardagarna 2022 med stöd av Sveriges Släktforskarförbund. Huvudsponsor är Arkiv Digital.

Aktuell information finns att hitta på Släktforskardagarnas hemsida sfd2022.se.

Följ arrangemanget på Facebook: Släktforskardagarna i Skövde 2022
och Instagram: @sfd2022skovde

 

 

Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button

Annonser