rosvall och sjolund SFD
De två kunniga släktforskningsprofilerna Ted Rosvall och Peter Sjölund kommer inte bara att hålla spännande föredrag på årets Släktforskardagar. De kommer även att hålla i varsin frågestund. Ställ din fråga redan nu så kanske du har turen att få den besvarad.

Under lördagen 20 augusti kommer två frågestunder att hållas i Sveriges Släktforskarförbunds monter.

Klockan 11:00 svarar Peter Sjölund på frågor om dna-släktforskning och klockan 13:30 är det Ted Rosvall som tar plats för att svara på frågor om emigrantforskning.

Så ställer du din fråga

För att de ska hinna gräva lite djupare i de frågor som kommer in är du redan nu välkommen att skicka in din fråga i förväg i hopp om att just den blir utvald och besvarad under frågestunden. Om lite tid återstår kan även ett par spontana frågeställare få chansen.

Du kan skicka din fråga per e-post tillredaktor@rotter.se från och med nu och till och med onsdag 17 augusti. Skriv ”Fråga experten” i ämnesraden och inled gärna mejlet med vem av experterna din fråga är ställd till.

Lycka till och vi ses på Släktforskardagarna i Skövde!


Mer om Släktforskardagarna

Släktforskardagarna Skövde 2022I år hålls Släktforskardagarna i Skövde den 20-21 augusti. Skövde släktforskarförening arrangerar Släktforskardagarna 2022 med stöd av Sveriges Släktforskarförbund. Huvudsponsor är Arkiv Digital.

Aktuell information finns att hitta på Släktforskardagarnas hemsida sfd2022.se.

Följ arrangemanget på Facebook: Släktforskardagarna i Skövde 2022
och Instagram: @sfd2022skovde

 

 

Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button

Annonser