sommarlasning istock fix2
Rötters premiumprenumerationer ger dig tillgång till ett helt år med näst intill obegränsad digital läsning om släktforskning från 99 kronor. Perfekt sommarläsning! 

Passa på att fördjupa dina kunskaper om livet förr och få tips på databaser, nätresurser och bra släktforskningstekniker i sommar med Släkthistoriskt Forum.

sommarlasning_2022.jpgSå här ser det ut för dig som är inloggad i Premium Brons, Silver eller Guld. Massor av härlig läsning om släktforskningens små och stora mysterier!Genom vårt Premium Brons-paket får du en helårsprenumeration på det populära magasinet i digital form för endast 199 kr. På köpet får du tillgång till hela tidningsarkivet.

Betala med kort och få tillgång direkt

Nu stänger Sveriges Släktforskarförbunds kansli snart för sommarledighet, men om du väljer att betala din prenumeration direkt (med kort på vår prenumerationssida) så är sommarläsningen räddad.

Ett billigare alternativ är att prenumerera på Premium Bas för 99 kr, som inte ger dig tillgång till de senaste numren av tidningen, men till hela tidningsarkivet från 1982-2015, tillsammans med ett drygt 20-tal årgångar av Släktforskarnas årsbok.

Nedan kan du läsa mer om vad du får tillgång till genom våra förmånliga prenumerationspaket:

premium bas iconDatabaserna i Premium Bas ingår i alla de övriga Premium-paketen.

Det här ingår i Premium Bas:

Nedan ser du vad som ingår i Premium Bas och som även ingår i Premium Brons-, Silver- och Guld-paketen:

premium_silver_kollage_webb.jpgPremium Silver är perfekt för dig som vill få tillgång till hela tidningsarkivet digitalt direkt och få det nya numret i brevlådan efter sommaren.

Prisvärda prenumerationspaket

En digital årsprenumeration på Släkthistoriskt Forum kallar vi Premium Brons och den kostar 199 kr. Med den får du tillgång till hela tidningsarkivet tillsammans med alla digitala extraresurser i Premium Bas.

Vill du få tidningen i brevlådan (5 nummer per år) och samtidigt få tillgång till den digitalt tillsammans med extraresurserna i Premium Bas är det prenumerationen Premium Silver du ska välja. Hela paketet kostar bara 329 kr (helår).

Nästa nummer av tidningen kommer ut i slutet av september. Tills dess kan du passa på att läsa alla tidigare utgivna nummer digitalt. 

Endast kortbetalning under sommaren

Observera att din prenumeration aktiveras så snart vi fått in din betalning. Eftersom vi stänger för sommaren den 1 juli så innebär det att du som väljer att betala med faktura inte kommer att kunna få tillgång till din prenumeration förän efter det att vi åter öppnar 1 augusti.

Om du däremot väljer att betala din prenumeration direkt, genom kortbetalning, så aktiveras din prenumeration automatiskt när betalningen registrerats.

Läs mer om paketen och börja prenumerera här

 

Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button

Annonser