sfd2019 01Folkmyller under Släktforskardagarna 2019 i Borås Kongress. Foto: Olle Söderström.
Nu har det beslutats: Nästa års släktforskardagar kommer att hållas i Östersund och 2024 är det som blir Malmö värdstad för den stora släktforskarfesten. 

sfd 2023 och 2024I sommar kommer det att hållas efterlängtade släktforskardagar i Skövde, men det är många som har undrat var och när Släktforskardagarna kommer att hållas framöver.

Nu är det klart att det är Jämtlands Lokalhistoriker och Släktforskare som är värdförening när nästa års släktforskardagar äger rum i Östersund.

Temat blir det passande: Mittnorden – från kuster och fjäll och datumet är satt till den 25–26 augusti 2023.

2024 års släktforskardagar till Malmö

Året därpå förflyttar sig Släktforskardagarna till Sveriges sydspets. Då är det Malmö Släktforskarförening som står värd för Släktforskardagarna.

Mässan kommer att ta plats i Baltiska Hallen i Malmö den 24–25 augusti 2024.

Skövde i sommar

Årets släktforskardagar, som är de första Släktforskardagarna på två långa år, äger rum i Skövde den 20-21 augusti.

Mässan tar plats i Arena Skövde, där du kommer kunna strosa runt bland utställare, spana in de senaste boknyheterna, lyssna på föreläsningar och träffa släktforskare från hela landet.

Vi ses där!

Mer om årets släktforskardagar

I år hålls Släktforskardagarna i Skövde den 20-21 augusti. Skövde släktforskarförening arrangerar Släktforskardagarna 2022 med stöd av Sveriges Släktforskarförbund. Huvudsponsor är Arkiv Digital.

Spännande föredrag kommer att hållas under både lördagen och söndagen den 20-21 augusti. Här kan du ta del av hela föreläsarprogrammet.

Läs mer på Släktforskardagarnas hemsida sfd2022.se.

Följ arrangemanget på Facebook: Släktforskardagarna i Skövde 2022
och Instagram: @sfd2022skovde

Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button

Annonser