furth arsboken 2022Klicka på bilden för att komma till intervjun på YouTube.
Thomas Fürth är en av författarna i årets upplaga av Släktforskarnas årsbok. I den berättar han om sina efterforskningar kring sin farmors ungdomskärlek, som gav oväntade pusselbitar till släktforskningen.

Släktforskarnas årsbok är forumet för längre artiklar om släktforskning och angränsade ämnen i en trevlig mix. Välskrivna och initierade artiklar ger dig nya perspektiv på såväl forskningen som metod som förfädernas liv.

I alla artiklarna får du konkreta tips på hur du kan komma vidare med din forskning. Det gäller inte minst för artikeln om bröderna Schwarz från Wien, som är en släktberättelse som sträcker sig ut över Österrike, Sverige och USA. Här finns mycket att hämta för dig med emigranter och invandrade i släkten.

Ovan kan du lyssna på ett inspelat samtal med artikelns författare, Thomas Fürth, som vi nyligen publicerat i vår YouTube-kanal. Nedan kan du läsa mer om Släktforskarnas årsbok och förköpa ditt exemplar. 

Här kan du läsa mer om innehållet i Släktforskarnas årsbok 2022

Förbeställ eller uppgradera innan den 30 april

Nu är det bara drygt en vecka kvar av förköpsperioden för Släktforskarnas årsbok. Fram till den 30 april kan du förköpa den för bara 325 kronor inkl. frakt (ord. pris 379 kr + frakt 75 kr).

Prenumererar du redan på Släkthistoriskt Forum är det en mycket god affär att uppgradera till paketet Premium Guld, där årsboken ingår.

Förbeställ årsboken här 

dna 2 arsboken

 

Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button

Annonser