sfd 2022 erika abergFoto: Orlando G Boström
En glad nyhet för oss som längtar till nästa säsong av Det sitter i väggarna är att Erika Åberg är en av föredragshållarna på årets släktforskardagar.

Nyligen fick vi via Erika Åbergs Instagram veta att den nya säsongen av det populära tv-programmet Det sitter i väggarna är under inspelning. Sändningsstart blir till hösten men innan dess kommer du som planerar att besöka Släktforskardagarna i Skövde kunna se och höra henne live.

Erika Åberg är byggnadsantikvarie, husexpert i tv och skribent med byggnadsvård som sin största passion. Under drygt tolv år har hon restaurerat den hundratioåriga bondgård som är hennes och familjens hem. Under föredraget Väggarna berättar – om hus och historia kommer hon att berätta om vilka spår av levnadsberättelser och släkthistorier man kan hitta vid restaureringen av ett gammalt hus.

Hon kommer att hålla föredrag under både lördagen och söndagen den 20-21 augusti. Här kan du ta del av hela föreläsarprogrammet.

Mer om Släktforskardagarna

I år hålls Släktforskardagarna i Skövde den 20-21 augusti. Skövde släktforskarförening arrangerar Släktforskardagarna 2022 med stöd av Sveriges Släktforskarförbund. Huvudsponsor är Arkiv Digital.

Aktuell information finns att hitta på Släktforskardagarnas hemsida sfd2022.se.

Följ arrangemanget på Facebook: Släktforskardagarna i Skövde 2022
och Instagram: @sfd2022skovde

Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button

Annonser