peter s my heritage
MyHeritage bjuder på ännu en omgång gratisföredrag med Peter Sjölund. Förutom DNA-släktforskning blir det bland annat sessioner om hur du forskar om sjömän och fastigheter, i historiska tidningar och med hjälp av kartor. Ingen registrering krävs och föredragen kan ses live eller i efterhand.

Förra året gjorde DNA-experten Peter Sjölund i samarbete med släktforskningsföretaget MyHeritage en serie med livesända föredrag på Facebook. Nu är det dags för en ny omgång. Med start i dag tisdag den 30 november klockan 12.00 kommer åtta sessioner att sändas under det kommande året.  

Ingen registrering krävs

Föredragen sänds sista tisdagen varje månad fram till juni och går att se både live på MyHeritage Sveriges Facebook-sida eller i efterhand på MyHeritage Kunskapsbas. Sessionerna ligger även kvar på Facebook-sidan. 

Ingen registrering behövs utan man går bara in på sidan vid den angivna tiden och klickar på Live-inlägget, som är öppet för alla.

På MyHeritages blogg hittar du hela listan med datum och ämnen som Peter kommer att ta upp på Facebook Live-sändningarna.

Läs mer om Live-sessionerna här

Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button