SVT DETSITTERIVAGGARNA 2021 E00 52df 720x405Programledarna Erika Åberg och Rickard Thunér. Foto: Maria Rosenlöf /SVT
Det blir en ny säsong av det populära programmet Det sitter i väggarna. Den åttonde säsongen av det populära programmet kommer att spelas in under våren 2022 och nu söker SVT medverkande till programmet.

I somras återkom det populära TV-programmet Det sitter i väggarna, där programledarna Erika Åberg och Rickard Thunér lär oss om byggnads- och personhistoria med utgångspunkt i gamla hus, efter en tittarstorm som gjorde att SVT backade från det tidigare beslutet att lägga programmet på is. I går sändes säsongsavslutningen, men redan nu står det klart att det kommer bli en ny säsong även nästa höst.

Programledarna Erika Åberg och Rickard Thunér står redo att ta sig an nya hus och historier och SVT söker just nu medverkande till den kommande säsongen, som kommer att spelas in under våren 2022.

Bor du i ett hus med en spännande historia? Då ska du söka till Det sitter i väggarna på: medverka.svt.se 

Om programmet:

Det sitter i väggarna får nyfikna husägare hjälp av programledarna Erika Åberg och Rickard Thunér att ta reda på mer om både byggnadshistoria och de personer som tidigare har levt i huset. Dessutom får ägarna hjälp med att restaurera något i bostaden på ett varsamt och hållbart sätt.

Se den senaste säsongen på Svtplay

Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button