masspriser 2021
I morgon drar de digitala Släktforskardagarna 2021 igång på riktigt, men redan i dag börjar årets största rea i Rötterbokhandeln med mässpriser på handböcker, databaser och tidningar. Skynda att fynda!

Rean pågår endast 10–12 september (eller så länge lagret räcker under helgen), så passa på att handla det du behöver för att kunna fylla den där luckan i släktträdet.

Supererbjudande för nybörjare

kom igang erbj
Är du nybörjare på släktforskning? Under helgen kan du slå till på kurs- och självstudieboken Kom igång med din släktforskning och få förhandsversionen av Sveriges dödbok 7* på köpet, utan extra kostnad.

Du kan också fynda handböcker om olika ämnen för 99 kr och uppåt. Se alla handböcker här.

Större och mindre databaser säljs också till kraftigt rabatterade priser. Se alla databaser här.

liten webbis 4 shfTesta magasinet Släkthistoriskt Forum

Vill du testa att läsa ett nummer av Släkthistoriskt Forum innan du börjar prenumerera? Då får du chansen nu!

Tidigare nummer säljs för endast 19 kr/st (ord. pris: 35 kr) och det senaste numret för 29 kr (ord. pris: 65 kr).

Annars finns som vanligt många förmånliga prenumerationspaket. Till exempel kan du för bara 199 kr läsa magasinet digitalt under ett helt år.

För dig som föredrar att bläddra i ett lyxigt magasin i pappersformat kostar det från 275 kronor/helår.

Se alla prenumerationsalternativ.

Välkommen till Sveriges Släktforskarförbunds monter

Under Släktforskardagarna kommer Sveriges Släktforskarförbund att presentera sin verksamhet närmare i sin digitala monter. Se monterprogrammet för information om tid för presentationen.

Efter presentationen är du välkommen att stanna kvar för att ställa frågor om Rötter, Rötterbokhandeln eller annat som rör förbundet. 

Här kommer du till förbundets monter

 

*Sveriges dödbok 7 (förhandsversion) är en ofullständig, tidigare version av Sveriges dödbok 7. Den innehåller över 11,3 miljoner poster åren 1860–2016 – perfekt om du vill börja bekanta dig med databasen innan du köper en komplett version. Versionen går inte att uppgradera och fungerar endast på PC.

Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button

Annonser