I mässportalen kan du besöka utställningshallen samt bekanta dig med föreläsningssalen och biosalongen. Klicka på bilden för att komma till mässportalen: sfd2021-digital.se I mässportalen kan du besöka utställningshallen samt bekanta dig med föreläsningssalen och biosalongen. Klicka på bilden för att komma till mässportalen: sfd2021-digital.se

Det är inte långt kvar till de digitala släktforskardagarna. Redan nu är webben laddad med intressant läsning, nyttiga länkar och programpunkter att se fram emot.

Den 11–12 september är det dags på riktigt – men redan i söndags smygöppnade utställningshallen. Där hittar du för närvarande presentationer från släktforskar- och hembygdsföreningar, släktforskningsföretag och andra utställare, och länkar till deras respektive webbsidor. 

Här kommer du till utställningshallen. Klicka på en utställares namn för att komma vidare till en digital monter. 

I det som kallas Bloggrummet hittar du också länkar till bloggar om släktforskning.

Nästan som vanligt

Fram till att Släktforskardagarna börjar är webbsidan "obemannad", men under mässan kommer du (nästan precis som vanligt) att kunna prata med utställare och besökare, och strosa omkring bland de montrar som är intressanta för just din släktforskning. 

Du behöver ingen biljett för att kika runt på webbplatsen. Börja bekanta dig med den redan nu så att du enkelt kan hitta rätt när det väl gäller.

Gå till mässportalen: sfd2021-digital.se

Ett 20-tal spännande föreläsningar finns att se fram emot i september. Bildkälla: instagram.com/slaktforskardagarna2021Ett 20-tal spännande föreläsningar finns att se fram emot i september. Bildkälla: instagram.com/slaktforskardagarna2021

Program och biljetter

För att få ta del av föreläsningarna den 11–12 september behöver du köpa en biljett. Föreläsningarna är förinspelade och du som har köpt biljett kommer att få instruktioner skickade till dig i förväg.

Här köper du biljett

Läs mer om programmet och föreläsarna här


De digitala Släktforskardagarna arrangeras av GöteborgsRegionens Släktforskare, med ArkivDigital som huvudsponsor och Sveriges Släktforskarförbund, Studieförbundet Vuxenskolan och Göteborgs 400-årsjubileum 2021 som samarbetspartners.

%MCEPASTEBIN%
Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button