Vemtrordu1Foto: Discovery+
Om ett par veckor är det dags för en efterlängtad comeback. Den populära programserien Vem tror du att du är? har nämligen återuppstått i kanal 5. I januari blir det dessutom en ny säsong av programmet Allt för Sverige i SVT.

Nu är det snart dags för oss att följa med Felix Herngren, Linnea Henriksson, Markus Aujalay, Carolina Gynning, Johan Ulveson och Maria Lundqvist på deras resor bakåt i släktleden.

det är Discovery+ som numera producerar det klassiska släktforskningsprogrammet Vem tror du att du är? och precis som i tidigare säsonger är det sex svenska kändisar som med hjälp av experter på släktforskning får veta mer om sina rötter.

Discovery+ lovar att det blir “personligt, omtumlande, spännande, och med många skratt och tårar”.

Vem tror du att du är? är en internationell tittarsuccé som för första gången sändes i Storbritannien 2004. Den svenska versionen hade premiär 2009 och fick totalt nio säsonger på SVT innan programmet lades på is 2016.

Den nya säsongen sänds på Kanal 5 med start den 1 september.

Ny säsong av Allt för Sverige i vår

Efter jul drar nästa programsuccé med släktforskningstema i gång. Efter att ha blivit uppskjutet flera gånger på grund av pandemin spelas den just nu den tionde säsongen av SVT:s program Allt för Sverige in.

Tio nya amerikaner har nyligen anlänt till Sverige och inspelningen av jubileumssäsongen är i full gång. Programserien börjar sändas i SVT i januari 2022.

På aftonbladet.se kan du läsa mer om deltagarna.

Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button

Annonser