Imorgon kommer den första av fyra träningssessioner i det digitala mötesverktyget Zoom att hållas av arrangören för årets släktforskardagar. Alla som vill är välkomna att delta.

Släktforskardagarna 2021 blir digitala i år och för att den nya tekniken inte ska utgöra ett hinder så erbjuder arrangören för årets Släktforskardagar, GöteborgsRegionens Släktforskare, nu träningssessioner i det webbaserade mötesprogrammet Zoom. 

Imorgon, och under ytterligare tre onsdagar framöver kan du som vill delta ansluta dig vid sessionens start klockan 19, ingen föranmälan krävs.

På GöteborgsRegionens Släktforskares hemsida hittar du de aktuella datumen och länkarna du behöver för att ansluta i en spalt till höger. Där finns också länkar till videofilmer du kan titta på för att se hur ett möte med Zoom går till.

Mer om årets släktforskardagar

tre forelasare2021Peter Sjölund, Niklas Hertzman och Ted Rosvall kan ni lyssna på båda dagarna – men observera att det är olika föreläsningar de presenterar.
Släktforskardagarna hålls i år digitalt den 11-12 september och huvudarrangör är Göteborgsregionens släktforskare.

En stor mängd inspirerande föreläsningar kommer att hållas och precis som på de vanligtvis fysiska släktforskardagarna späckas programmet genom att upp till tre föreläsningar pågår parallellt. Men i år kommer man även kunna se de föreläsningar man missat fram till klockan 24 efter ordinarie programtid under den/de dagar man köper biljett till.

Biljetterna kan köpas på hemsidan sfd2021.se. Biljettköpare kommer att få länkar och instruktioner i september.

Håll dig uppdaterad i sommar! På sfd2021.se hittar du de senaste nyheterna om Släktforskardagarna.


De digitala Släktforskardagarna arrangeras av GöteborgsRegionens Släktforskare, med ArkivDigital som huvudsponsor och Sveriges Släktforskarförbund, Studieförbundet Vuxenskolan och Göteborgs 400-årsjubileum 2021 som samarbetspartners.

Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button

Annonser