shf sommar kransEtt helt år med Släkthistoriskt Forum i brevlådan kostar från 275 kr. Numera kan du även prenumerera på tidningen digitalt.Med Släkthistoriskt Forum i hängmattan får du spännande historiska tillbakablickar tillsammans med konkreta tips på hur du löser släktforskningens små och stora mysterier. Du som passar på att teckna din prenumeration nu får ett extranummer i brevlådan lagom till semestern.

Magasinet, som ges ut av Sveriges Släktforskarförbund,har sedan 1970-talet gett en röst åt släktforskarna själva och genom åren har den numera anrika tidningen visat vägen i den snabba utvecklingen av släktforskning som hobby och vetenskap

Erbjudande – få extratidning i brevlådan lagom till semestern

Just nu får du som tecknar prenumeration det senaste numret av tidningen på köpet! Ange rabattkoden NR3GRATIS när du beställer eller förnyar din prenumeration. Erbjudandet är förlängt till och med söndag 4 juli eller så långt lagret räcker.

Det gäller för dig som nytecknar en prenumeration på tidningen i pappersformat, Släkthistoriskt Forum 5 nr, Premium Silver eller Premium Guld, och för dig som vill förnya en prenumeration som har löpt ut med nummer 2 2021 eller tidigare.

Här hittar du våra olika prenumerationsalternativ

Nya dna-frågor i varje nummer 

DNA fragan webbvinjettVarje nummer av tidningen har ett tema där vi försöker komma våra släktingar närmare inpå livet. I tidigare nummer har vi bland annat fördjupat oss i frikyrkligheten omkring förra sekelskiftet, de svårfångade stadsborna, om alla de som tjänade hos andra och om marknadens myller som lockade och samlade våra släktingar.

I magasinet tar vi också upp nya källor och tekniker inom släktforskningen. I Dna-frågan reder vår dna-expert Peter Sjölund ut begreppen i den komplicerade men ack så spännande dna-släktforskningens värld. 

Vi tittar också närmare på spännande källdokument, släktforskargåtor som får sin lösning, bortglömda yrken, bokrecensioner med mera. I vår serie Landskapet tittar vi närmare på särskilda källor och hjälpmedel i olika delar av landet.

Allt överskott till släktforskningen

Släkthistoriskt Forum utkommer med fem välfyllda nummer om året. Tidningen är inte vinstdriven och allt överskott går tillbaka till förbundets verksamhet. Prenumeranterna bidrar på så vis till att föreningarnas intressen tas tillvara och till att släktforskarrörelsen är en kraft att räkna med.

liten webbis 3 shf

 

 

Vill du komma dina anfäder och anmödrar lite närmare? Är du nyfiken på nya källor och tekniker? Då ska du prenumerera på
Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button

Annonser