Digitalaslktforskardagen24oktober2020859734

Nu är det åter dags för sex rikstäckande släktforskarföreningar att bjuda in till en minst sagt fullspäckad digital släkforskardag. I höstas lockade Digitala släktforskardagen, arrangerad av Genealogiska föreningen och fem andra föreningar, inte mindre än 2 200 registrerade besökare. Ett nytt, lovande program har precis släppts.

Hitta barnhusbarnens föräldrar, vässa din DNA-släktforskning, fördjupa dig släktens smeders historia eller lär dig mer om spännande källor som bouppteckningar, inrikes pass, fängelsearkiv och mycket mera. I Digitala släktforskardagens lista över föredrag och live-sessioner finns verkligen någonting för alla. Här kan du se och ladda ner hela programmet.

Den 17 april går den av stapeln och både de föredrag och live-sessioner kommer att filmas och finnas tillgängliga även för icke-medlemmar fram till 23 maj.

Anmäl intresse 1 april

Att delta i släktforskardagen och att se de filmade föredragen är avgiftsfritt men du behöver anmäla ditt deltagande i förväg. Från den 1 april kan du anmäla dig på vilken du vill av de arrangerande släktforskarföreningarnas hemsidor.

Här kan du ladda ner programmet

Läs mer på Genealogiska föreningens webbplats


Den digitala släktforskardagen arrangeras av Genealogiska föreningen GF, Föreningen för datorhjälp i släktforskningen DIS, Föreningen för Smedsforskning FFS, Judiska släktforskningsföreningen i Sverige, Svenska Släktakademien och Sällskapet Vallonättlingar SVÄ. 

 

Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button

Annonser