pren annons 1 2021
Från och med i år kommer Släkthistoriskt Forums omslag få ett uppdaterat utseende och en ny logotyp. Men innehållet är förstås detsamma. Tecknar eller förnyar du din prenumeration i helgen hinner du får årets första nummer – och Släktforskarnas almanacka på köpet! 

Släkthistoriskt Forums gedigna historia, som sträcker sig mer än 40 år tillbaka i tiden, är verkligen något vi värnar och vi tror och hoppas att kontinuiteten kommer att bevaras genom vår ständiga strävan att ge släktforskarna inspiration och kunskap och samtidigt som vi följer utvecklingen av släktforskningen som hobby och vetenskap.

pren annons instagr 2021 ny loggaKlicka på bilden för att följa Släkthistoriskt Forums utseende genom decennierna på Sveriges Släktforskarförbunds Instagram.Och genom att uppdatera och modernisera utseendet när det är dags så hoppas vi också kunna locka nya läsare – så att vi kan fortsätta i minst 40 år till!

För dig som är nyfiken på hur tidningen har sett ut genom tiderna finns en härligt nostalgisk tillbakablick på Sveriges Släktforskarförbunds Instagram. 

Vi hoppas också att du som läser tidningen har upptäckt våra fördelaktiga prenumerationspaket. Numera kan den som önskar det läsa tidningen digitalt på till exempel läsplattan och för dig som även brukar köpa Släktforskarnas årsbok har vi plockat ihop ett paket till ett oslagbart pris. Läs mer om de olika prenumerationspaketen här.

Passa på under helgen

Du som passar på att nyteckna eller uppgradera din prenumeration får just nuSläktforskarnas almanacka 2021 på köpet! Dessutom hinner du få årets första nummer med marknadsliv som tema. 

Ange rabattkoden KALENDER2021 i samband med din beställning eller uppgradering.

*Erbjudandet gäller för dig som nytecknar eller uppgraderar till något av paketen Premium Silver eller Premium Guld fram till den 31 januari 2021, eller så länge lagret räcker. 

Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button

Senaste nytt

Släktforskarnas årsbok 2021 bjuder på släktberättelser som bygger på alltifrån medeltida källor till...

Nu är det dags för megamässan Roots Tech Connect 2021 att dra i gång. I skrivande stund har den inte...

Äntligen har den stora bokrean börjat i Rötterbokhandeln. Passa på att fynda släktforskningsböcker t...

Klassisk morgon i Sveriges radio P2 efterlyser berättelser om personer i din släkt. Berätta om dem o...

Visste du att Peter Sjölund har en superkändis som härstammar från hans hus? Om det och mycket mer f...

Fler artiklar

Annonser