Porträttfynd önskar god jul med två juliga figurer. Till vänster Elin Eriksson född 1896 i Påboda (#230606). Till höger en okänd tomte, fotograferad i Stockholm (#33252). Läs mer om dem i Porträttfynd: www.rotter.se/faktabanken/portrattfyndPorträttfynd önskar god jul med två juliga figurer. Till vänster Elin Eriksson född 1896 i Påboda (#230606). Till höger en okänd tomte, fotograferad i Stockholm (#33252). Läs mer om dem i Porträttfynd: www.rotter.se/faktabanken/portrattfynd

Snart går Rötter och Sveriges Släktforskarförbund in i en kort vinterdvala, men inte utan att först påminna om aktiviteter och erbjudanden som fortfarande pågår.

Från och med måndag 21 december kommer det under en tid att bli lite lugnare här på Rötter när förbundskansliet tar julledigt. Den 11 januari är vi tillbaka med full kraft.

Det innebär även att uppladdade porträtt i Porträttfynd och registrerade gravar i Gravstensinventeringen kommer att godkännas först efter helgerna, när kanslipersonalen är på plats igen. 

Här följer en påminnelse om vad som händer under tiden. 

Victorian Santa ImageRötterbokhandeln

Årets sista beställningar har snart skickats från Rötterbokhandeln. Som vanligt går det bra att handla i Rötterbokhandeln även över helgerna.

Beställningar skickas och e-post besvaras i tur och ordning när personalen är på plats igen efter den 11/1.  

Julnötter med Rötter

Rötters jultävling pågår ända till julafton den 24 december med en ny klurig fråga varje dag. Har du inte deltagit är det ännu inte för sent – varje dag dras en ny vinnare som kontaktas via e-post i januari.

Har det gått riktigt bra i tävlingen kanske du blir en av de tio ”finalisterna”?  

Tävla på: www.rotter.se/julnotter

Erbjudande för nya prenumeranter

Har du inte fixat alla klappar än? Då har vi ett sista-minuten-tips till dig. Ge bort en prenumeration på Släkthistoriskt Forum, eller tipsa en vän som inte ännu har en aktiv prenumeration.

Året ut får alla som förnyar, uppgraderar eller nytecknar en prenumeration Släktforskarnas almanacka 2021 på köpet. Ange rabattkoden KALENDER2021 i samband med din beställning eller uppgradering.

Erbjudandet gäller till den 1 januari 2021 eller så länge lagret räcker. Det gäller för dig som nytecknar en prenumeration på Släkthistoriskt Forum i pappersformat eller som uppgraderar till något av paketen Premium Silver eller Premium Guld.

Teckna din prenumeration här

När du prenumererar på Släkthistoriskt Forum går allt överskott tillbaka till förbundets verksamhet. Du bidrar på så vis till att föreningarnas intressen tas tillvara och till att släktforskarrörelsen är en kraft att räkna med.När du prenumererar på Släkthistoriskt Forum går allt överskott tillbaka till förbundets verksamhet. Du bidrar på så vis till att föreningarnas intressen tas tillvara och till att släktforskarrörelsen är en kraft att räkna med.

Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button

Senaste nytt

Släktforskningshjälp, föreläsningar och möten står på schemat för släktforskare runtom i landet, v...

För precis 100 år sedan kom det slutgiltiga beslutet i frågan om kvinnor skulle få rösta i allmänna ...

Den 28 januari bjuder Centrum för Näringslivshistoria in till ett gratis lunchseminarium som välkomn...

Svea Livgarde firar 500 år

År 1521 grundades Svea Livgarde, vilket gör det till ett av världens fem äldsta förband. Detta jub...

Sveriges befolkning 2000 var efterlängtad. Första tryckningen sålde slut nästan direkt och det stora...

Fler artiklar

Annonser