Äntligen kan du sortera varorna i Rötterbokhandeln efter specifika ämnen. Bilden är ett montage, foto: Pixabay/Sveriges Släktforskarförbund.Äntligen kan du sortera varorna i Rötterbokhandeln efter specifika ämnen. Bilden är ett montage, foto: Pixabay/Sveriges Släktforskarförbund.

Den uppmärksamma släktforskaren har kanske märkt att Rötterbokhandeln har genomgått vissa förändringar. Bland annat har menyer städats upp och det är nu lättare än någonsin att hitta det du söker.

Okända fäder och soldater kan återfinnas med hjälp av dessa böcker. Passa på under helgens erbjudande!Okända fäder och soldater kan återfinnas med hjälp av dessa böcker. Passa på under helgens erbjudande!Nu kan den som letar hjälpmedel för släktforskning sortera Rötterbokhandelns varor efter populära ämnen som DNA, emigranter, militaria och smeder. Väl inne i en kategori går det dessutom att välja om varor ska visas efter pris, datum eller i bokstavsordning.

Den nya Rötterbokhandeln fungerar också bättre än tidigare ihop med mobila plattformar.

Berätta vad du tycker om förbundets produkter

Helt nytt är att det nu går att betygsätta och lämna omdömen på varor. På så vis kan släktforskare hjälpas åt att tipsa varandra om böcker och databaser som uppfyllt eller överträffat förväntningarna, eller som lämnat något i övrigt att önska.

Fars dag-erbjudande i helgen

I helgen är det fars dag. Med anledning av detta kan du till och med söndag 8 november köpa böckerna Fader okänd och Uniformen berättar till kalaspris!

Välkommen in i Rötterbokhandeln


Prenumerera i dag – få en almanacka

Släktforskarnas almanacka 2021Visste du att svenska ungdomar i mitten av 1800-talet demonstrativt rev sönder halskragar och snörliv som ett uppror mot de tidigare generationernas ogudaktiga leverne? 

I nästa nummer av Släkthistoriskt Forum får du veta mer om släktens läsare, baptister, ropare, metodister och allmänt predikosjuka. Det görs också en fördjupning i haplogrupper och tas en närmare titt på släktens fyrbenta medlemmars historia.

Bli prenumerant i dag så hinner du få årets sista nummer. Alla som prenumererar på papperstidningen (Premium Guld, Silver eller Släkthistoriskt Forum 5 nr) före den 13/11 får dessutom nästa års almanacka med bilder på älskade husdjur.

Läs mer och teckna prenumeration här

Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button

Annonser