laptop computer keyboard storI skrivande stund har nästan 2000 personer anmält deltagande i lördagens digitala släktforskardag. Foto: freepik.

I kväll är det bäst att ställa väckarklockan – redan klockan nio imorgon börjar Digitala släktforskardagens första föredrag. Du som inte redan har anmält deltagande kan göra det ända fram till start.

I skrivande stund har nästan 2000 personer anmält deltagande på Digitala släktforskardagen, som går av stapeln imorgon lördag.

Klockan 9:00 rivstartar man med två föreläsningar som sedan följs av ett 20-tal livesända föredrag. Dagen avrundas med frågestunder med kunniga medlemmar i de sex arrangerande föreningarna. Ytterligare ett 30-tal förinspelade föredrag kan du se när du vill under en månads tid.

Anmäl deltagande

Den digitala släktforskardagen är gratis och alla är välkomna. Om du inte redan anmält intresse gör du det via någon av länkarna nedan. I samband med din anmälan får du ett välkomstmejl med all information du behöver för att vara redo för morgondagen. 

För dig som nöjer dig med att ta del av föredrag och filmer i efterhand går det bra att anmäla sig fram till klockan 17:00 imorgon. Då har du tillgång till allt material under en månads tid.

Du anmäler ditt deltagande på de arrangerande föreningarnas hemsidor:

Genealogiska Föreningen: https://www.genealogi.net/

Judiska släktforskningsföreningen: http://judgen.se/

Sällskapet Vallonättlingar: https://www.vallon.se/

Föreningen för Datorhjälp i Släktforskningen, DIS: https://www.dis.se/

Föreningen för Smedsforskning: https://smedforskning.se/

Svenska Släktakademien: https://slaktakademien.com/

Programmet

I det minst sagt ambitiösa programmet hittar du drygt femtio olika föreläsningar, filmer och workshops.

Hela programmet hittar du här.


Foto ovan: Coffee photo created by freepik - www.freepik.com

Annonser