sfd2019 01Släktforskardagarna i Borås 2019 huserade på tre plan i nyrenoverade Borås kongresshus. Foto: Olle Söderström/Sveriges Släktforskarförbund.
I takt med att sjukdomsfallen minskar i landet börjar hoppet om framtida sammankomster att vakna och planerandet för Släktforskardagarna framöver är i full gång. I dagarna har det beslutats att det blir Östersund som står värd för den stora släktforskarmässan 2023.

Släktforskardagarna 2020 i Skövde var planerade till den 22-23 augusti i somras. Men de som skulle ha blivit de 34:e Släktforskardagarna i obruten följd sedan de första hölls i Lund 1987 ställdes in så snart coronapandemin var ett faktum. Det var tråkigt, inte minst för Skövde släktforskarförening som redan hunnit lägga ner mycket arbete. 

Göteborg, Skövde och Östersund

Men sedan dess har planerandet inför kommande års släktforskardagar pågått för fullt. I dagarna beslutades det att 2023 års släktforskardagar ska anordnas i Östersund med Jämtlands Lokalhistoriker och Släktforskare som värd. 

Nästa år är det Svenska Mässan i Göteborg som är platsen, Göteborgs släktforskare är värdförening och datumen för arrangemanget är den 14-15 augusti. Skövde släktforskarförening får en ny chans att arrangera Släktforskardagarna 2022.

www.sfd2021.se hittar du redan nu informationen du behöver för att börja planera ditt besök.

Tidigare artiklar på ämnet:

Där och då blir det släktforskardagar 2021 och 2022

 

Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button

Annonser